Bedrijven in NL & BE die nú groeien & talentvol personeel zoeken!

Deze bedrijven in Nederland & België zijn tijdens COVID-19 nog steeds volop op zoek naar talentvol personeel!

Update: 15 december 2020

Er is sinds C-19 van alles op losse schroeven komen te staan. Wat voor effect heeft deze pandemie op onze gezondheid, werksituatie, relaties, wereldbeeld, toekomst, economie —onze levens. De economie heeft een klap te verduren, maar tegelijkertijd zijn er ook genoeg bedrijven die toch nu (of misschien wel juist nu) op zoek zijn naar talent om de toekomst sterk tegemoet te gaan.

Bekijk alle vacatures van &Work >

Ik zoek werk

Ben je werkzoekend, misschien omdat je contract niet verlengd kon worden of omdat je ook nu wil doorgroeien in je carrière? Je kunt nog steeds bij &Work terecht. 

Van Teamlead Annalytics tot Belastingadviseur, Senior DevOps & Dakdekker; bekijk deze bedrijven en hun vacatures – dit is hét moment om te solliciteren!

(Note: we zullen deze lijst regelmatig updaten)

 1. Vision Healthcare
 2. Blue Field
 3. Financial Boardroom Amsterdam
 4. Horlings Nexia
 5. Knook Totaaltechniek
 6. Faster Forward
 7. DataSight
 8. Klomp Technisch Buro
 9. Praegus
 10. Nubera

Bekijk alle vacatures van &Work >

1. Vision Healthcare

Naar openstaande vacatures

Flinndal is een Haarlems bedrijf dat in 2005 is opgericht als leverancier van eigen merk voedingssupplementen. Door de combinatie van hoge kwaliteit producten die voor een voordelige prijs, rechtstreeks aan de consument worden geleverd, heeft Flinndal een unieke plaats binnen de branche van de voedingssupplementen weten te verwerven.

Over Flinndal

In 2005 is Flinndal opgericht aan een keukentafel in Haarlem. Ze hadden slechts twee producten in het assortiment en twee medewerkers. Inmiddels hebben ze een breed assortiment, met een ruime keuze voedingssupplementen en een Gezond Gewicht lijn! Aan de keukentafel… dat past niet meer. Flinndal heeft zo’n 40 medewerkers, die elke dag met veel plezier zorgen dat de pakketten naar wens worden afgeleverd. Vanaf het begin af aan hebben ze openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier als belangrijkste cultuurwaarden gehanteerd. Zowel naar de klanten toe, als naar elkaar. Zo blijft het toch voelen alsof ze samen aan de keukentafel zitten!

Flinndal is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland en behoort tot de 100 grootste webwinkels van dit land. Flinndal is onderdeel van Vision healthcare, dit is een snel groeiende groep merken waarbij Flinndal de verantwoordelijkheid heeft voor de e-commerce activiteiten van alle merken binnen deze groep.

Werken bij Flinndal

Als je werkt bij Flinndal, kun je rekenen op een uitdagende baan met veel vrijheid. Hiervoor in de plaats verwachten ze vanuit jou veel initiatief en verantwoordelijkheid.  Je wordt onderdeel van een snel groeiend team in een jong en divers bedrijf, waar veelal met de laatste technieken gewerkt wordt. 

Waar is Flinndal gevestigd?

Het bedrijf is gevestigd waar het ook ooit gestart is, namelijk in Haarlem.

4 open vacatures Vision Healthcare/Flinndal

 

2. Totta Data Lab (Blue Field Agency BV)

Naar openstaande vacatures

In 2016 is Totta data lab opgericht, een pionierende start-up organisatie op het gebied van data science, machine learning, predictive modeling en text analytics. Totta data lab is een inhoudelijk gedreven club, die zich tot doel heeft gesteld het beste data science bureau van Nederland te zijn.

Over Totta data lab

Totta data lab heeft veel, in Machine Learning gespecialiseerde, econometristen, wiskundigen, natuurkundigen, bio-informatici e.d. die een passie delen voor de modelontwikkeling. Dat uit zich onder andere in gelauwerde medewerkers (meerdere malen cum laude, BETA (Best Econometric Thesis Award). Totta data lab onderhoudt tevens nauwe banden met de universiteiten (EUR, UvA, Radboud), waarbij zij continu studenten begeleidt met het schrijven van een wetenschappelijke scriptie. Veel van de huidige studenten zijn in de running voor een publicatie.

Wat Totta data lab onderscheidt, is dat het echt inhoudelijke wiskundige kennis heeft over hoe de machine learning methodieken in elkaar steken en bedreven zijn in het zelf ontwerpen en programmeren van deze technieken. Tevens zoekt Totta data lab telkens naar betere technieken om te voorspellen (ze omarmt studenten die onderzoek willen doen naar nieuwe technieken en begeleiden hen hierin). Zo heeft een werknemer van Totta data lab onlangs een R-package geschreven, zodat ook andere mensen gebruik kunnen maken van hun voorgeprogrammeerde code. De global data science community maakt nu gebruik van de ANN2 package om Replicator Neural Networks toe te passen

Werken bij Totta data lab

Het is een interessante tijd om bij Totta data lab te werken. Big data en predictive modeling is booming en wij staan er als bedrijf middenin. Dat brengt mooie kansen en uitdagingen met zich mee.

Werken bij Totta data lab betekent voorop willen lopen. Je maakt direct verschil. Je hebt passie voor data en innovatie en je hebt lef. Maar je leert ook graag van je collega’s en deelt jouw inzichten met hen om gezamenlijk tot een beter resultaat te komen. Ze werken allemaal hard, maar vieren ook hun successen.

Waar is Totta data lab gevestigd?

Totta data lab is gevestigd in Bullewijk in Amsterdam. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het pand makkelijk bereikbaar.

1 vacature Totta data lab

 

3. Financial Boardroom Amsterdam

Naar openstaande vacatures

Financial Boardroom Amsterdam combineert de financiële vaardigheden van accountants en de oplossingsgerichtheid van fiscalisten, met de digitale vooruitstrevendheid die deze tijd vraagt. Dat resulteert in een creatieve mix van degelijkheid en deskundigheid voor cliënten.

Over Financial Boardroom Amsterdam

Financial Boardroom Amsterdam geeft elke cliënt op ieder moment en overal ter wereld inzage in zijn financiële stand van zaken. Daarnaast brengt het bedrijf altijd de juiste kennis aan tafel. De internationale know-how waar ondernemers en vermogende families op dat moment behoefte aan hebben. Hoogwaardig advies door toegankelijke adviseurs. Het resultaat: oplossingen op maat voor elke cliënt. 

Klanten kiezen Financial Boardroom Amsterdam, voor:

 • Hoogwaardige advisering;
 • Internationale oplossingen;
 • Brede en diepgaande fiscale kennis op het gebied van vermogende families en (internationale) ondernemingen;
 • Een eigen financiële boardroom in Amsterdam, met toegang tot een toegewijde CFO en andere experts.

Gecombineerd met:

 • Full-service kantoor;
 • One-stop-shop;
 • Volledig compliant;
 • Digitaal vooruitstrevend;
 • Real-time inzicht in financiële data.

Werken bij Financial Boardroom Amsterdam

‘Het beste resultaat voor de cliënt’ is het criterium. Dit betekent dat voor iedere cliënt de beste mensen in de boardroom plaatsnemen. Voor accountancy en belastingadvies is deze expertise vaak in huis aanwezig. En als dit niet het geval is en het om andere expertisegebieden gaat, komen deze specialisten vanuit het eigen netwerk of uit het netwerk van de cliënt. Financial Boardroom Amsterdam gelooft in de kracht van kennisdeling. Door de dialoog met de cliënt te zoeken, ontstaan de mooiste oplossingen; met als resultaat een tevreden cliënt.

Waar zit Financial Boardroom Amsterdam?

Het kantoor van Financial Boardroom Amsterdam is te vinden tussen het concertgebouw en het Vondelpark in. Met tram- en bushaltes niet ver van de ingang verwijderd, is het makkelijk om snel bij het kantoor te komen.

5 vacatures Financial Boardroom Amsterdam

 

4. Horlings Nexia

Naar openstaande vacatures

Horlings is een organisatie van accountants en belastingadviseurs met ca. 100 medewerkers. Horlings doet wettelijke controles bij middel(grote) ondernemingen en non-profit organisaties. De organisatie richt zich ook op middelgrote en kleinere ondernemingen, dga’s en non-profit organisaties. Via hun nationale en internationale netwerk Nexia horen ze bij de top 10 grootste accountantskantoren van Nederland en de wereld. Nexia behoort tot de grootste organisaties op dit gebied, en rekent zowel beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven als vrije beroepsbeoefenaren tot haar klantenkring.

Over Horlings

De professionals van Horlings werken efficiënt en resultaatgericht voor de organisaties van hun klanten. Ze bieden eigenzinnige oplossingen en geven beleidsondersteuning op niveau. Dat gaat natuurlijk verder dan cijfers alleen. De cijfers zijn voor hun een vertrekpunt; ze leggen het verband tussen de behaalde resultaten en de kansen voor de toekomst.

Vanuit hun basis van Accountants en Belastingadviseurs bieden zij de volgende Service Lines aan:

 • Jaarrekening
 • Audit
 • IT Audit
 • Aangifte
 • Transaction Services
 • Payroll
 • Administratie (inclusief Detachering)
 • Belasting en overige adviezen

De accountmanagers van Horlings zorgen ervoor dat de verschillende disciplines -daar waar nodig- op de juiste momenten worden ingezet. Vanuit Amsterdam en Almere bedienen zij een groot deel van de Randstad, maar als onderdeel van Nexia Nederland gaat hun werkgebied veel verder. Zo kunnen ze niet alleen gebruik maken van de kennis en ervaring van alle Nederlandse vestigingen en hun mede werkers, maar ook van het wereldwijde netwerk van Nexia International. Dankzij deze partners zijn ze niet alleen 100% thuis in eigen land, maar kennen ze ook de weg in het buitenland. En daar profiteren vooral hun klanten van.

Werken bij Horlings

Ook voor haar medewerkers is Horlings een goede keuze; je hebt toegang tot de kennis en ervaring van collega’s en hun netwerk van relaties en instanties waardoor je jezelf blijft ontwikkelen. Als ondernemende organisatie zijn zij voortdurend in ontwikkeling en altijd op zoek naar collega’s met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling, die kwaliteit leveren, die enthousiast en initiatiefrijk zijn en die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

De gemiddelde leeftijd van de medewerkers ligt rond de 35 jaar. Omdat er in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden zeer gevarieerd. De sfeer op de werkvloer is informeel en dat creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook hun cliënten ten goede komt.

Bij Horlings werken ongeveer 80 professionals. Daardoor zijn de organisatielijnen kort. De verhouding man/vrouw gaat binnen Horlings vrijwel gelijk op. Horlings hanteert een goed personeelsbeleid. Het personeelsbeleid van Horlings vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: de mogelijkheid tot deeltijdwerk, de mogelijkheid tot flexibilisering van de werktijden en ruime studie- en opleidingsmogelijkheden.

Waar zit Horlings?

Het kantoor van Horlings zit in Amsterdam. Horlings is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De tramhalte is 2 minuten lopen.

7 Vacatures Horlings Nexia

 

5. Knook Totaaltechniek

Naar openstaande vacatures

Gaat vakwerk en klantgerichtheid bij jou hand in hand? Zoek je een baan met uitdaging, leuke opdrachten en ruimte voor ontwikkeling? Dan zit je goed bij Knook Totaal Techniek.

Over Knook Totaal Techniek

In februari 1974 richtte Peter Knook vanuit een schuur een eenmanszaak op met de naam ETB Knook. Twee jaar later had hij in Kwadijk het bedrijf aan huis.

Enkele jaren later versterkte zijn eerste zoon Bert het bedrijf. Het bedrijf bleef groeien en verhuisde in 2002 naar een grotere locatie aan de Maxwellstraat in Purmerend. In datzelfde jaar begon een andere zoon, Ton Knook, een nieuwe loodgietersafdeling binnen het bedrijf. Door deze combinatie van diensten werd het mogelijk een volledig installatiepakket aan te kunnen bieden. De naam werd daarom veranderd in Knook Totaal Techniek BV. Toentertijd met totaal 9 monteurs.

Groei

Sinds 2005 is vanwege de groei een groter pand betrokken. Deze is gevestigd op de huidige locatie, Netwerk 16 in Purmerend. Ondanks dat de markt grillig werd en te maken kreeg met een groot aantal aannemers die failliet gingen bleef de omzet van Knook Totaal Techniek BV maar groeien.

In 2014 bestaat het bedrijf 40 jaar. Dat jaar werd feestelijk afgesloten met de oplevering van mooie projecten als Spijkerman en Forever21 op het Rokin in hartje Amsterdam.

Het bedrijf blijft groeien. In 2017 hebben we een groep van 40 installateurs. Allemaal experts op het gebied van elektrotechniek en loodgieterswerkzaamheden.

We zijn er trots op dat we hoogwaardige diensten mogen leveren met een uitstekende service. Dit en de combinatie van elektrotechnische installatie en loodgieterswerk is echt Uniek!

Werken bij Knook Totaal Techniek

Werken bij Knook betekent werken met echte vakspecialisten. Zowel onze elektromonteurs als onze loodgieters leveren kwaliteitswerk en zijn altijd betrokken. Als werknemer bij Knook ga je werken aan uitdagende opdrachten bij uiteenlopende klanten. Van particulieren tot projectontwikkelaars. En van een grote groep vaste aannemers en vastgoedbedrijven tot landelijk opererende meubel- en keukenwinkels, zoals Prominent, Profijt, Tieleman Keuken, SuperKeukens en vele andere. De werkzaamheden kunnen variëren van kleine klussen tot grote projecten.

Onze klanten zijn tevreden over onze betrokkenheid, betrouwbaarheid en loyaliteit. Bovendien denken we mee met onze klanten en adviseren we over de juiste oplossing. We ontwerpen complete installaties en installeren en onderhouden deze. Dankzij de vele jaren ervaring en kennis die wij combineren met onze flexibiliteit stellen wij onze klanten niet teleur.

Waar zit Knook Totaal Techniek?

Je vindt het kantoor van Knook in Purmerend op een centrale, en goed bereikbare locatie.

7 vacatures bij Knook Totaal Techniek

 

6. Faster Forward

Naar openstaande vacatures

De software van Faster Forward is bedoeld voor bedrijven die een stempel willen drukken op de toekomst. Voor bedrijven die niet bang zijn om af en toe in het diepe te springen en nieuwe technologieën enthousiast omarmen. Faster Forward biedt dé softwareoplossing voor adviseurs in de financiële sector. Met behulp van het door Faster Forward ontwikkelde open platform worden vele financieel adviseurs op alle niveaus ondersteund op het gebied van hypotheken, verzekeringen en mediation en echtscheidingsadvies.   

Over Faster Forward

Onder het motto ‘elke dag efficiënter’ is het open platform van Faster Forward ‘Elements’ uitgegroeid tot dé tool voor adviseurs in de financiële sector. Faster Forward: zo noemen ze zichzelf niet voor niets. Het bedrijf investeert namelijk voortdurend in steeds betere technologie en steeds tevredenere klanten. Als toonaangevend softwarebedrijf in de financiële dienstverlening stellen ze grote en kleine organisaties in staat om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken en om snel in te spelen op de veranderende behoeften van de consument. Kennis wordt continu met elkaar gedeeld om samen vooruitstrevende oplossingen neer te zetten. Hierin werkt het bedrijf actief samen met een groeiend aantal strategische partners. Software is nooit af – daarom staan de professionals van faster Forward altijd in de startblokken om de nieuwste en beste toepassingen te implementeren om klanten nóg beter van dienst te zijn. Hierin maken zij het verschil.

Werken bij Faster Forward

Bij dit jonge team zul je je al snel op je plek voelen. De professionals binnen het bedrijf hebben een enorme passie en stralen dit uit in alles wat ze doen. Enthousiasme is hierbij een gegeven en aan ambitie schort het ze ook niet: the sky is the limit! Samen een product neerzetten –en blijven verbeteren– waar je trots op kunt zijn, daar doe je het voor. Hiermee ondersteun je tientallen klanten en draag je bij aan een toekomst waarin slimme platformoplossingen de standaard worden. Uiteraard wordt jouw ontwikkeling en groei ook sterk gestimuleerd. Je kunt altijd bij je collega’s terecht voor het nodige advies, een kritische blik of gewoon een gezellig praatje tijdens de lunch. Iedereen is betrokken en bereid om samen state of the art software te blijven bouwen.

Waar zit Faster Forward?

Aan de Stationsstraat in Bergen op Zoom vind je het mooie kantoor van Faster Forward. In het karakteristieke pand vind je alles wat je nodig hebt om je werk zo prettig mogelijk uit te voeren. En voor de vrijdagmiddagborrel sta je zo midden in het centrum van de stad.

2 vacatures bij Faster Forward

 

7. DataSight

Naar openstaande vacatures

We’re all about unlocking data to trusted insights for everyone in your organisation. Whether your business is early in its journey or well on its way to digital transformation, DataSight offers a wide range of services with in-depth expertise in Google Cloud Platform technologies to help you chart a clear path to success.

With our proven capabilities and know-how, we help businesses evovle, innovate and boost their digital innovation journey. Discover our solutions and services that best suit your business criteria while resonating with your core values. Get ready to boost your business forward.

About DataSight

As a preferred MicroStrategy partner, we combine extensive knowledge and unmatched experience to guide our clients to improve their performance and to be ahead of the competition. If your passion for innovation and business intelligence is your driving factor, then Agiliz will be the perfect fit for you!

Working at DataSight

Join DataSight and you will choose for an innovative environment where entrepreneurship is hugely encouraged. You will get the opportunity to work with some of the most dynamic companies in the world. 

They are an informal organization, part of the Cronos Group, with their own culture. Teamwork is their biggest strength and through that, they will always help each other in many interesting and challenging projects.

Where is DataSight located?

The headoffice of Agiliz is located in Amsterdam.

2 open jobs at DataSight

8. Klomp Technisch Buro

Naar openstaande vacatures

In 1961 opgericht vanuit een passie voor techniek. Anno 2020 is het bedrijf uitgegroeid tot een groep van complementaire bedrijven; Klomp biedt technisch totaalbeheer op het gebied van installatietechniek, daktechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Over Klomp

Klomp is vooruitstrevend, innovatief en hoogst professioneel. Zonder de positieve eigenschappen van een familiebedrijf te verliezen; we werken vanuit een platte organisatie met korte lijnen. Voor ieder project is er één aanspreekpunt.

Indien gewenst op basis van co-creatie en met behulp van moderne methoden zoals BIM en LEAN. Uiteraard uitgevoerd volgens de wettelijke voorschriften; Klomp beschikt over tientallen uitstekend opgeleide bijgeschoolde professionals, alsmede over vrijwel alle denkbare certificeringen en keurmerken.

Werken bij Klomp

Zoek je een baan waarbij je met trots kunt werken aan de mooiste projecten en daar ook nog goed betaald voor krijgt? Waar je werkt met oude rotten en jonge talenten? Waar men werkt aan traditioneel lood- en zinkwerk én de allernieuwste technische installaties voor warmtepompen en zonnepanelen? Dan hebben wij wellicht dé baan voor jou!

Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct. Wie weet ga jij binnenkort bij Klomp aan de slag.

6 open jobs

9. Praegus

Naar openstaande vacatures

Praegus is hét kenniscentrum voor software testing met focus op technisch testen en aanverwante opleidingen. We weten als geen ander waar we mee bezig zijn: andermans zaken. Dus daar werken we zorgvuldig aan. Met top automatisering en actuele kennisopbouw als resultaat. Want samen staan we sterker!

Over Praegus

Wij testen software en ICT-processen op kwaliteit, effectiviteit en veiligheid. Vragen die wij beantwoorden zijn: werken de digitale systemen zoals ze bedoeld zijn? Is alles bestand tegen elementen van buitenaf en van binnenuit? Hoe kunnen we de ICT optimaliseren voor toekomstige scenario’s? En hoe richten we het testen van software zo snel en effectief als mogelijk in?

We zorgen er ook voor dat die kennis vervolgens bij onze klanten geborgd wordt. Zo hebben wij alle kennis en kunde in huis om organisaties in staat te stellen uiteindelijk zelfstandig hun eigen software te testen en te verbeteren.

Werken bij Praegus

Naast vriendschap, werken we volgens de drie-eenheid: vrijheid-verantwoordelijkheid-vertrouwen. Deze drie elementen werken als communicerende vaten. Ze hebben onlosmakelijk invloed op elkaar. Én invloed op ieders succes.

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei. Zo kan je je bij ons ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het testvak. Daarvoor krijg je ook maar liefst 8 ontwikkeldagen per jaar tot je beschikking, die je naar eigen inzicht kan besteden. Daarnaast hebben we innovatie hoog op de agenda staan en vinden we het fantastisch als je met nieuwe ideeën komt. Ook zorgen we ervoor dat we elkaar in het werk ondersteunen, zodat iedereen er beter van wordt. Je staat er bij ons nooit alleen voor.

1 open job

10. Nubera

Naar openstaande vacatures

4 open vacatures

Ik zoek werk en vind een baan bij &Work

Vind een baan die past bij je ambities, wensen, talenten & persoonlijkheid. Of je nou op zoek bent naar iets nieuws, iets anders of simpelweg meer uit je carrière wil halen.

Denk je dat jouw bedrijf ook op deze lijst zou moeten staan? Ontdek meer over wat &Work kan doen en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan of upload direct je vacature!

Tags: , , ,