11 bedrijven in NL & BE die tijdens COVID-19 talent zoeken!

ict-recruitment: ICT werving en selectie: ICT-personeel

Deze bedrijven in Nederland & België zijn tijdens COVID-19 nog steeds volop op zoek naar talent!

Update: 23 september 2020

Er is sinds COVID-19 van alles op losse schroeven komen te staan. Wat voor effect heeft deze pandemie op onze gezondheid, werksituatie, relaties, wereldbeeld, toekomst, economie —onze levens.

Ben je werkzoekend, misschien omdat je contract niet verlengd kon worden of omdat je ook nu wil doorgroeien in je carrière? Je kunt nog steeds bij &Work terecht. Veel bedrijven zijn nog altijd op zoek naar talent. Of zijn juist meer dan ooit gebaat bij gedreven mensen die essentiële rollen voor ze kunnen vervullen. Waarmee ze de toekomst – wat die ook brengt – zo sterk mogelijk tegemoet gaan. 

Van Python Developer tot Installatiemonteur, Werfleider & Account; bekijk deze bedrijven en hun vacatures – dit is hét moment om te solliciteren!

(Note: we zullen deze lijst regelmatig updaten tijdens de COVID-19-periode)

Bakeronline – Senior Front-end developer/Senior PHP developer
Threeships – Functioneel ontwerper / Software ontwikkelaar
7lab – PHP develop
Dover Fueling Solutions – QA Engineer
Reanda Netherlands – Audit Manager
A&C Systems – Webdeveloper
Stouten & Wijnen – Accountant Controlepraktijk
Maatman Accountant
Goodstaff BV – Test Automation Engineer
Outsmart – Inside Sales Person
Partners in Technology – Senior SAP Consultant

Ook méér uit je werk halen?

Check vacatures van 300+ verschillende bedrijven.

Welke baan zoek je?

Locatie?Nieuwste vacatures:

Teamlead Analytics

Totta Data Lab ( Blue Field Agency BV), Amsterdam

Gevorderd Assistent Accountant (Audit)

Horlings, Amsterdam

Accountant AA

Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs, Nijmegen

Bekijk alle vacatures van &Work >

1. Bakeronline – Senior Front-end developer/Senior PHP developer

Bakeronline is een Belgisch bedrijf en onderdeel van Puratos. Al ruim 5 jaar zijn zij de pionier in het aanbieden van e-commerce aan elke lokale ambachtsman. Bakeronline is een wereldwijd groeiend bedrijf en inmiddels actief in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Spanje en zelfs Chili en Costa Rica.

Het doel van Bakeronline is om de ambachtelijke bedrijven op een digitale manier te bedienen, hun winkel toekomstbestendig te maken en permanent te innoveren op basis van nieuwe eisen of wensen van de bakkerijen. Ze denken actief na over hoe ze het leven van de bakker makkelijker kunnen maken.

Werken bij Bakeronline

Aan de slag bij Bakeronline? Dan kies je voor een exponentieel groeiende scale-up met een teamgerichte cultuur en een hands-on mentaliteit. Je wordt onderdeel van een jong en dynamisch team, dat samen met jou, elke nieuwe uitdaging aan wil gaan. Een te gekke kans om aan de slag te gaan met de nieuwste technologieën en tools. 

Daarnaast hechten ze veel waarde aan de ontwikkeling van elke medewerker en zorgen ze enthousiast voor team bonding. Elk lid van het team krijgt vrijheid, de mogelijkheid om nieuwe en bestaande persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en de luxe om rechtstreeks samen te werken met het managementteam. 

Een unieke kans om aan te sluiten bij een team van professionele, dynamische en ambitieuze experts die geloven in de kracht van continu leren, eigenaarschap en teamgeest.

Overtuigd? En wil je graag meegroeien met deze organisatie? Bekijk dan snel de openstaande vacatures!

Senior Frontend vacature bij Bakeronline

Senior PHP Engineer Vacature bij Bakeronline

2. Three Ships – Functioneel ontwerper / Software ontwikkelaar

Three Ships wil inspirerend onderwijs mogelijk maken waarin interactie een grote rol speelt. Ze volgen maatschappelijke onderwijsvernieuwingen op de voet en zetten kennis van onderwijs en technologie in om de beste leeromgeving te bieden. Een omgeving waarin iedereen in zijn leerproces wordt gestimuleerd het maximale uit zichzelf te halen. Om dit te kunnen realiseren hebben ze talent nodig. Professionals die niet bang zijn voor een uitdaging.

Over Three Ships

Three Ships creëert eLearning en ePublishing oplossingen voor opleiders en (educatieve) uitgevers. Het bedrijf ontwikkelt de software in eigen huis met input van partners en klanten uit het onderwijsveld. Daardoor sluiten de oplossingen van Three Ships naadloos aan op de wensen en eisen van de hedendaagse onderwijspraktijk. Gebruikmaken van geavanceerde technologieën die breed toepasbaar zijn en technologische ontwikkelingen op de voet volgen, is daarom altijd part of the job.

Werken bij Three Ships

Binnen Three Ships wordt gewerkt met een team van hoogopgeleide mensen die in staat zijn complexe processen begrijpelijk en beheersbaar te maken. Deze professionals kunnen putten uit brede en diepgaande kennis van onderwijskundige concepten, didactiek en technologische vernieuwingen. Three Ships heeft een ambitieuze groeidoelstelling. Samen met hun klanten en partners ontwikkelen ze marktgerichte e-Learning- en e-Publishing-producten en diensten voor onderwijsinstellingen en uitgevers. De producten worden ontwikkeld binnen een eigen AJAX-omgeving gebaseerd op Microsoft.Net technologie (C#, SOAP, Webservices).

Zie jij het zitten om bij deze innovatieve en high performance organisatie aan de slag te gaan en door te groeien?

Bekijk de vacature!

Functioneel ontwerper / Software ontwikkelaar vacature bij Threeships

3. 7lab – PHP developer

Software en apps voor innovatie en verbetering. Dat is 7lab! Bij 7lab bedenken en bouwen ze perfect passende software en apps. Het team helpt bedrijven met het optimaliseren van een proces, het faciliteren van klanten of het realiseren van nieuwe digitale diensten.

Over 7lab

Een beter leven met slimme software. Dat is waar 7Lab voor staat. Voor klanten betekent dit dat hun apps en webapplicaties de best mogelijke ervaring bieden, tijd besparen of unieke diensten mogelijk maken. 

Al meer dan 50.000 mensen maken gebruik van de software. Bij 7lab willen ze dat dit er 1.000.000 worden in 2027. Help je mee? 

Werken bij 7lab

Ga je aan de slag bij 7lab? Dan word je onderdeel van een jong en ambitieus team van medewerkers. Een hecht team, dat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar graag helpt. 

Ook benieuwd naar deze te gekke werkplek waar je volop mogelijkheden krijgt om je kennis en vaardigheden te perfectioneren? En waar je wekelijks thematijd krijgt waarin je jezelf kunt verbreden in nieuwe vakgebieden en skills kunt uitwisselen met andere disciplines? 

Bekijk dan snel de openstaande vacature PHP (Laravel) Developer en solliciteer vandaag nog!

4. Dover Fueling Solutions – QA Engineer

Dover Fueling Solutions is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van geavanceerde technologieën, diensten en oplossingen in de brandstof- en gemakswinkel.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar gedreven professionals. Iets voor jou?

Over Dover Fueling Solutions

Het hoofdkantoor van Dover Fueling Solutions (DFS) is gevestigd in Austin, Texas. Nu zoeken ze versterking in Turnhout!

DFS, de eerste end-to-end tankoplossing in de branche, biedt geavanceerde brandstof-afgifteapparatuur en is al meer dan 100 jaar een zeer innoverende wereldspeler.

De DFS-business bestaat uit toonaangevende merken, waaronder: Tokheim, Wayne Fueling Systems, Fairbanks, ProGauge, ClearView en OPW Fuel Management Systems. Ze leiden elke markt die ze bedienen met gerichte expertise, vooruitstrevend denken en klantgerichte innovatie. Allemaal om de prestatiegrenzen voor hun klanten en aandeelhouders te verleggen. 

Werken bij Dover Fueling Solutions

Spreekt werken bij DFS je aan? Begrijpelijk! Je kiest namelijk voor een dynamische werkomgeving. Een werkplek ver van files, waar je werkt met krachtige IT-apparatuur.

Samen met een team van gedreven professionals werk jij aan uitdagende projecten binnen verschillende omgevingen, zoals: cloud-, embedded-, client-, hardware en software-integratie. Dé plek om je eigen kennis en skills te perfectioneren. 

Sluiten jouw interesses en ambities aan bij dit bedrijf? Bekijk dan de openstaande job!

Vacature QA Engineer bij Dover Fueling Solutions

5. Reanda Netherlands – Audit Manager

Reanda Netherlands is een jonge auditorganisatie met één specialisme: internationale groepsaudits. Ze ondersteunen internationale bedrijven, die in Nederland zaken doen, op het gebied van audit, belasting en advisering. 

Dit snelgroeiende bedrijf is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze collega’s. Lees verder en ontdek of werken bij deze internationale organisatie iets is voor jou!   

Over Reanda Netherlands

Reanda Netherlands maakt deel uit van Reanda International, het wereldwijde top 20 netwerk van accountantsorganisaties. Ze zijn exclusief gespecialiseerd in het controleren van internationale holdings en hebben kantoren in Amsterdam en Moskou.

Volgens Reanda Netherlands is er maar één oplossing voor internationale audits: een echt mondiaal auditkantoor creëren, niet met lokale onafhankelijke bedrijven, maar met een gecentraliseerd partnerschap en lokale auditkantoren die eigendom zijn van dit partnerschap. Als wereldwijde accountantsorganisatie is Reanda in staat om wereldwijde beslissingen te nemen over strategie, beloning, aanwerving en opleiding. 

Letterlijk dicht bij klanten staan, op een eigen locatie, met eigen medewerkers. De taal spreken van klanten en de zakelijke uitdagingen begrijpen waarmee klanten worden geconfronteerd. Dát is Reanda Netherlands. 

Werken bij Reanda Netherlands

Spreekt werken bij Reanda Netherlands je aan? Dan ga je aan de slag binnen een internationale omgeving. Een plek waar medewerkers, uit verschillende culturen, nauw samenwerken. Waar Engels de voertaal is. En waar je werkt met klanten van over de hele wereld.

Bekijk snel deze interessante vacature om te zien of het bij je past!

Vacature Reanda Netherlands – Audit Manager

6. A&C Systems – Webdeveloper

A&C Systems is dé distributeur op het gebied van telecom. Ze onderscheiden zich door hun uitgebreide merkportfolio en een ruim aanbod aan diensten.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s. Lees gauw verder en ontdek wat deze organisatie jou te bieden heeft.

Over A&C Systems

In 1991 werd A&C Systems opgericht in Berg. Vandaag vind je ze in Hoegaarden (BE – hoofdkantoor) en in Zaltbommel (NL). 

A&C Systems levert smartphones, DECT-telefoons, tablets, navigatiesystemen, e-mobility producten en (smart) accessoires in de Benelux. Binnen een continu veranderende markt heeft deze organisatie – oorspronkelijk die van productleverancier – een grondige evolutie ondergaan. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een full-service provider die heel wat oplossingen aanbiedt. 

Werken bij A&C Systems

Aan de slag bij A&C Systems? Dan word je onderdeel van een jong, enthousiast en dynamisch team van experts. Samen verleg jij dagelijks grenzen om ervoor te zorgen dat doelstellingen behaald worden. Je bouwt aan nieuwe en bestaande producten, webshops en tools. Allemaal binnen een prettige werksfeer, waarbij openheid en toewijding centraal staan.   

A&C biedt jou een inspirerende werkomgeving waar jouw initiatieven erkend worden. Klinkt goed? Bekijk dan de openstaande vacatures en vind vandaag nog jouw droombaan! 

7. Stouten & Wijnen – Accountant Controlepraktijk 

Stouten & Wijnen is een ambitieus accountantskantoor in Culemborg. Sinds de oprichting in 1997 hebben de medewerkers van Stouten & Wijnen vele ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf voorzien van advies op maat. Van het verzorgen van jaarrekeningen en het stroomlijnen van administratieve processen tot het adviseren bij fiscaliteiten of bedrijfskundige- en HR-vraagstukken. Gekenmerkt door ‘hart voor de zaak en zacht voor de mensen’ wil dit kantoor de beste in ondernemersadviezen zijn en blijven.

Over Stouten & Wijnen 

Het zestienkoppige team van adviseurs, accountants en assistent-accountants, die jij misschien binnenkort je collega’s mag noemen, zijn betrokken bij elkaar en bij hun klanten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, net als actuele kennis, resultaat- en klantgerichtheid. Plezier in het werk en met elkaar is belangrijk, net als het delen en up-to-date houden van kennis.

De kernwaarden waar ze voor staan laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Passen deze waarden ook bij jou? Bekijk dan snel de vacature!

Vacature Stouten & Wijnen – Accountant Controlepraktijk

8. Maatman Accountants

Maatman Accountants is erop gericht om klanten op financieel en fiscaal gebied te ontzorgen.

Ter versterking van het team zijn ze op zoek naar enthousiaste collega’s. Iets voor jou? Lees verder en ontdek of Maatman Accountants past bij jouw interesses, ambities & skills. 

Over Maatman Accountants

Maatman Accountants is een modern en snelgroeiend accountantskantoor in Wolvega (Friesland), gericht op ondernemers in het mkb en de agrarische sector. Al sinds 1979 zorgen ze samen met deze ondernemers voor een gezonde bedrijfscultuur en een succesvolle bedrijfsvoering.     

Ze staan hun klanten bij in het voeren van hun onderneming. Van advies tot het samenstellen van de jaarrekening, het afhandelen van de fiscale verplichtingen en het verzorgen van de loonadministratie. Dit doen ze niet zomaar, maar nét even anders. Met hun betrokkenheid bij klanten en empathie, voor zowel de persoon als de onderneming, is het hun doel om ondernemers vooruit te helpen. Bij Maatman Accountants weten ze namelijk als geen ander dat ondernemers regelmatig voor belangrijke keuzes komen te staan, die een brede kennis van zaken vergen waarin soms snel beslissingen genomen moeten worden. 

Een goed advies-, en accountantskantoor bespaart ondernemers tijd en veel onnodige zorgen. Doordat ze bij Maatman Accountants meedenken en vaak net even anders naar een onderneming kijken, worden er geen ‘kansen’ gemist als het gaat om bijvoorbeeld mogelijke verbeterpunten, besparingen of subsidies.

Werken bij Maatman Accountants

Aan de slag bij Maatman Accountants? Dan word je onderdeel van een team van 15 enthousiaste experts. Je kunt rekenen op een gemoedelijke en open sfeer op kantoor én een gezonde dosis humor. Een open en transparante organisatiecultuur met veel zelfstandigheid en vrijheid binnen je functie.

Iets voor jou? Bekijk nu direct de vacature voor Fiscalist

Vacature Maatman Accountants – Fiscalist

9. Goodstaff BV – Test Automation Engineer

GoodStaff is hét ICT-detacheringsbedrijf dat zich richt op Software Development, Software Testing, Linux en Unix Engineering en Middleware Architecture.  

Over GoodStaff

GoodStaff is opgericht in 2006 en gevestigd in Leiden. Een kennisbedrijf waarbij de medewerkers de belangrijkste succesfactor zijn. 

Bij GoodStaff detacheren ze ervaren ICT-vakmensen; specialisten die hun sporen hebben verdiend in hun vakgebied. Ze investeren in langdurige relaties en bouwen aan een dynamische, vakkundige organisatie. Daarmee bieden ze hun opdrachtgevers kwaliteit en continuïteit. 

Deze organisatie is meer dan detachering. Naast detachering zit namelijk innovatie in de genen van dit bedrijf. Ze investeren in het bedenken en ontwikkelen van innovatieve oplossingen waarin ze technologie, creativiteit en business combineren. De innovatieve producten die ze ontwikkelen zijn veelal ideeën van medewerkers die na het uitwerken van een business case worden gerealiseerd. 

Vakkundigheid staat voor dit bedrijf centraal. Ze werken met mensen die leergierig zijn, kennis willen delen en altijd de laatste ontwikkelingen volgen. Professionals die zich willen blijven ontwikkelen en die daar ruimte voor krijgen. Medewerkers worden dan ook uitgedaagd om met ideeën te komen voor innovatieve productontwikkeling. 

Bij GoodStaff vinden ze dat de beloning toebehoort aan de IT-professional die het werk verzet. Vakkundigheid, energie, volop ruimte voor inhoudelijke ontwikkeling, geen management cultuur maar facilitaire ondersteuning. Dat zijn de pijlers die de fundering vormen van dit bedrijf.

Werken bij GoodStaff

Aan de slag bij GoodStaff? Dan kies je voor gave detacheringsopdrachten en de mogelijkheid om innovatieve producten te ontwikkelen. Samen met een club leergierige, gedreven specialisten. Iets voor jou? Check de vacature en de interessante perks! 

Vacature Goodstaff BV Test Automation Engineer

10. Outsmart – Inside Sales Person

OutSmart is een modern SaaS-bedrijf dat een digitale alles-in-één oplossing heeft gevonden voor het buitendienstproces: een volwaardig Field Service Management Tool.

Dit snelgroeiende online bedrijf is op zoek naar nieuw talent. Kom jij hun team versterken? 

Over OutSmart 

OutSmart heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, wereldwijd ontwikkeld tot een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten.

OutSmart heeft een oplossing ontwikkeld voor de vervanging van de papieren werkbon. Inmiddels is OutSmart marktleider geworden door in haar software effectiviteit te combineren met een uitzonderlijk gebruiksgemak. Door veel aandacht aan design en klantbeleving te geven, is het hen gelukt, software te maken dat voor allerlei soorten mensen bereikbaar is geworden. OutSmart bestaat uit twee onderdelen: een webcomponent voor de mensen op kantoor en de app op het mobiele device voor de buitendienstmedewerker.

Op dit moment wordt OutSmart door meer dan 3.500 bedrijven dagelijks gebruikt, zijn er meer dan 50 dealers, verdubbelt de omzet elk jaar en hebben ze vestigingen in Nederland, Spanje, Portugal en Duitsland. Het is het resultaat van jaren doorontwikkelen, testen en technisch innoveren. Dit is ook bij Apple opgevallen, wat geleid heeft tot een een samenwerking in 2019. Sindsdien helpt Apple hen met het ontwikkelen van de app, UX-design en het vinden van strategische partners. 

Bij OutSmart zijn ze hier heel trots op en zijn ze dankbaar voor hetgeen ze nu bereikt hebben. Ze zijn gedreven het bedrijf naar een volgend niveau te brengen. Help je mee?

Werken bij OutSmart 

Ga je voor een baan bij OutSmart? Goede keuze! Je gaat namelijk aan de slag bij één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Je kiest voor een fijne werkplek met goede begeleiding. 

Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving en samen met een club enthousiaste en gedreven collega’s, werk je met de nieuwste technieken. Een plek waar jij volop ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.   

Meer weten over deze vacature en alle interessante extra’s? Bekijk de vacature op onze site!

Vacature Inside sales medewerk(st)er bij Outsmart

11. Partners in Technology – Diverse rollen

Geeks going for greatness. Echte vakmannen die iedere dag weer voor het hoogst haalbare gaan. Met 100% focus op de techniek van SAP. Omdat zij vinden dat techniek voor mensen werkt. En niet andersom. Zij stellen mensen centraal. Niet alleen bij hun klanten, maar ook binnen hun eigen club. Dat vinden ze belangrijk. Jij ook?

Over Partners in Technology

Weet je nog dat techneuten vroeger ergens weggemoffeld werden in een achterkamer? Omdat sommigen communicatief misschien net wat minder goed onderlegd waren als de functionele jongens? Zij wel. En daar hebben zij 15 jaar geleden wat aan gedaan. Zij hebben techniek een gezicht gegeven. Door hun SAP in Service aanpak. Omdat zij erin geloven dat een juiste toepassing van de techniek van SAP het verschil maakt. Wil jij ook het verschil maken?

Bij Partners in Technology verdient iedere klant dezelfde goede service —groot of klein. Frequent of wat minder vaak nodig. Want zij zijn er altijd voor hun klanten. 

Waar ze hun klanten bij helpen (en stiekem echt heel goed in zijn)?

  • SAP Fiori/SAPUI5 
  • ABAP Development
  • Integratie
  • SAP Solution Manager 
  • Autorisatie & security 
  • SAP Basis
  • Architectuur
  • Projectmanagement

Werken bij Partners in Technology

Samen acteren ze op een hoog niveau bij hun klanten. Er wordt veel van ze gevraagd. Uitdaging genoeg dus! Zin in? Check dan de vacatures!

Senior Integratie Consultant (PI/PO)
Senior SAP Basis Consultant
Senior ABAP Developer

 

Vind een baan die past bij je ambities, wensen, talenten & persoonlijkheid. Of je nou op zoek bent naar iets nieuws, iets anders of simpelweg meer uit je carrière wil halen.

Denk je dat jouw bedrijf ook op deze lijst zou moeten staan? Ontdek meer over wat &Work kan doen en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan of upload direct je vacature!

Tags: , , ,
Plaats je vacatures op &Work

Direct talent vinden?

Wil jij direct het juiste talent voor jouw bedrijf vinden? Plaats je vacature op &Work en we nemen contact met je op.

Vacature plaatsen