Bedrijven in NL & BE die nú groeien & talentvol personeel zoeken!

9 bedrijven die nu groeien

Deze bedrijven in Nederland & België zijn nog steeds volop op zoek naar talentvol personeel!

Wat COVID-19 ons geleerd heeft, is dat verandering onvermijdelijk is. De toekomst is onzeker en op invloeden van buitenaf heb je lang niet altijd grip. Ook jij staat misschien op een hele andere plek in je leven, dan dat je ooit – in pre-coronatijdperk – had kunnen bedenken. Zit je goed? Of is het tijd voor een andere baan, nieuwe omgeving en inspirerende mensen. Want op een nieuwe baan, heb je wél invloed. Misschien vind je wel jouw toekomst bij één van deze 9 bedrijven. Zij zoeken naar talent om de toekomst samen sterk tegemoet te gaan.

Ook méér uit je werk halen?

Check vacatures van 300+ verschillende bedrijven.

Welke baan zoek je?

Locatie?Nieuwste vacatures:

(Aankomend) Controleleider

KSG Accountants & Belastingadviseurs, Reuver

Test Engineer

Salves, Brunssum

Tekenaar

Waterpas Civiel Adviesbureau, Barendrecht

Bekijk alle vacatures van &Work >

Ik zoek werk

Ben je werkzoekend, misschien omdat je toe bent aan verandering of omdat je ook nu wil doorgroeien in je carrière? Je kunt nog steeds bij &Work terecht.

Van Stertil tot Blue Fielders, Lok Installaties en Londen & Van Holland; bekijk deze bedrijven en hun vacatures – dit is hét moment om te solliciteren!

(Note: we zullen deze lijst regelmatig updaten)

  1. Experience Data
  2. Blue Fielders
  3. Faster Forward
  4. Lok Installaties
  5. Crowe Peak
  6. Xplore Group
  7. Londen & Van Holland
  8. Stertil
  9. De Visser

Bekijk alle vacatures van &Work >

 

1. Experience Data

Naar openstaande vacatures

Experience Data is een jonge onderneming met een rijke ervaring en gespecialiseerd in business-oplossingen met behulp van Big Data. Ze richten zich niet alleen op individuele organisaties, maar juist ook op ketenpartners en het bredere netwerk waarin de organisatie functioneert.

Over Experience Data

Hun projecten en klanten verschillen dan ook sterk van elkaar. Een voorbeeld is het ontwikkelen van een camera voor het checken van de rijpheid van avocado’s op basis van beeldherkenningstechnieken. Maar ook het analyseren van het verloop van schadebehandeling bij een grote verzekeraar om op die manier, vooraf, een veel nauwkeurigere schade inschatting te kunnen maken. Of simpelweg het trainen en coachen van personeel in het ‘leren analyseren’. Wat al hun klanten in ieder geval wél gemeen hebben, is dat zij vooruit willen en bereid zijn te veranderen, zowel in de manier van denken als in de manier van doen.

Werken bij Experience Data

Experience Data groeit gestaag en nieuwe opdrachten volgen elkaar in hoog tempo op. De bedrijven waar ze voor werken komen uit erg uiteenlopende sectoren. Ze staan dus continu voor de uitdaging om zichzelf snel aan te passen aan een nieuwe context, nieuwe vraagstukken en nieuwe data. Hierdoor blijf je voortdurend leren. Deze hoge dynamiek vergt een goede dosis stressbestendigheid. Verder bieden ze een leuk, hecht en goed op elkaar afgestemd team. Binnen dit team bevindt zich een steile leercurve, zowel (technisch) inhoudelijk als softe consultancy skills. Je kunt er ook genieten van de gratis lunch, vrijmibo’s en het aanliggende strand.

Waar is Experience Data gevestigd?

Experience Data is gevestigd in Utrecht. Met genoeg bushaltes in de buurt is het kantoor gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

3 open vacatures bij Experience Data

 

2. Blue Fielders

Naar openstaande vacatures

Het enervende speelveld van Blue fielders bestaat uit de installatie, ingebruikname en het service & onderhoud van complexe machines en systemen wereldwijd.

Over Blue Fielders

Waar ter wereld klanten of projecten zich ook bevinden, de field service engineers van Blue Fielders gaan voor haar klanten aan de slag. Blue Fielders werkt voor internationale opdrachtgevers in de (hightech) machinebouw- & industrie. Ze leveren topspelers met een achtergrond in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en industriële automatisering.

Ze zijn vergaand gespecialiseerd en hebben veel ervaring in field service engineering. Bovendien onderhoudt het bedrijf een intensieve relatie met de opdrachtgever. Hierdoor is het bedrijf in staat de projectbehoefte van haar klanten optimaal in te vullen. Hoe complex of omvangrijk ook, voor elke uitdaging leveren zij een topspeler of topteam. Ook als klanten maar één Blue Fielder nodig hebben, ervaren ze de meerwaarde van een heel team. Blue Fielders zijn onderling sterk verbonden, en maken handig gebruik van elkaars kennis wanneer dat nodig is.

Werken bij Blue Fielders

Blue Fielders is niet alleen een verzameling van hooggekwalificeerde professionals. Blue Fielders is een hecht team van technische topspelers, die het onderscheid voor opdrachtgevers maken. Het teamgevoel vinden ze heel belangrijk bij Blue Fielders. Ze bieden kandidaten een stevige thuisbasis, met collega’s waar ze altijd op terug kunnen vallen. Die teamgedachte is ook voor opdrachtgevers een belangrijke toegevoegde waarde van Blue Fielders.

Blue Fielders communiceren makkelijk, spreken hun talen en nemen verantwoordelijkheid. Ze zorgen ervoor dat het werk gedaan wordt, binnen de afgesproken kaders. Als Blue Fielder behoren werknemers tot de besten in hun vakgebied, beschikken ze over de nodige ervaring en zijn ze bereid om continu bij te leren. Niet alleen inhoudelijk blinken ze uit, ook communicatief en qua mentaliteit zijn de werknemers toppers.

Waar is Blue Fielders gevestigd?

Het kantoor van Blue Fielder is gevestigd aan de Le Sage ten Broeklaan 1, te Eindhoven. De locatie is eenvoudig te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Station Eindhoven stopt stadsbus 11 op slechts twee minuten loopafstand van het pand.

7 open vacatures van Blue Fielders

 

3. Faster Forward

Naar openstaande vacatures

De software van Faster Forward is bedoeld voor bedrijven die een stempel willen drukken op de toekomst. Voor bedrijven die niet bang zijn om af en toe in het diepe te springen en nieuwe technologieën enthousiast omarmen. Faster Forward biedt dé softwareoplossing voor adviseurs in de financiële sector. Met behulp van het door Faster Forward ontwikkelde open platform worden vele financieel adviseurs op alle niveaus ondersteund op het gebied van hypotheken, mediation en echtscheidingsadvies, en verzekeringen.

Over Faster Forward

Onder het motto ‘elke dag efficiënter’ is het open platform van Faster Forward ‘Elements’ uitgegroeid tot dé tool voor adviseurs in de financiële sector. Faster Forward: zo noemen ze zichzelf niet voor niets. Het bedrijf investeert namelijk voortdurend in steeds betere technologie en steeds tevredenere klanten. Als toonaangevend softwarebedrijf in de financiële dienstverlening stellen ze grote en kleine organisaties in staat om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken en om snel in te spelen op de veranderende behoeften van de consument. Kennis wordt continu met elkaar gedeeld om samen vooruitstrevende oplossingen neer te zetten. Hierin werkt het bedrijf actief samen met een groeiend aantal strategische partners. Software is nooit af – daarom staan de professionals van Faster Forward altijd in de startblokken om de nieuwste en beste toepassingen te implementeren om klanten nóg beter van dienst te zijn. Hierin maken zij het verschil.

Werken bij Faster Forward

Bij dit jonge team zul je je al snel op je plek voelen. De professionals binnen het bedrijf hebben een enorme passie en stralen dit uit in alles wat ze doen. Enthousiasme is hierbij een gegeven en aan ambitie schort het ze ook niet: the sky is the limit! Samen een product neerzetten –en blijven verbeteren– waar je trots op kunt zijn; daar doe je het voor. Hiermee ondersteun je tientallen klanten en draag je bij aan een toekomst waarin slimme platformoplossingen de standaard worden. Uiteraard wordt jouw ontwikkeling en groei ook sterk gestimuleerd. Je kunt altijd bij je collega’s terecht voor het nodige advies, een kritische blik of gewoon een gezellig praatje tijdens de lunch. Iedereen is betrokken en bereid om samen state-of-the-art software te blijven bouwen.

Waar is Faster Forward gevestigd?

Aan de Stationsstraat in Bergen op Zoom vind je het mooie kantoor van Faster Forward. In het karakteristieke pand vind je alles wat je nodig hebt om je werk zo prettig mogelijk uit te voeren. En voor de vrijdagmiddagborrel sta je zo midden in het centrum van de stad. 

3 open vacatures van Faster Forward

 

4. Lok Installaties

Naar openstaande vacatures

In 1923 richtte Maarten Lok loodgietersbedrijf M. Lok op. Daarmee is een lange historie begonnen en is ondertussen een telg uit de vierde generatie tot de directie toegetreden.

Over Lok Installaties

In de jaren 50 groeide Lok tot een toonaangevende installatiebedrijf. Het pand aan de Spoorstraat 15 werd bij het al in gebruik zijnde Spoorstraat 14 betrokken en in 1957 nam Roel Lok het bedrijf over van zijn vader. De jaren daarna groeide het bedrijf gestaag door. Met name door de installatiewerkzaamheden in de woningbouw nam Lok in de jaren 70 een snelle vlucht en groeide uit tot een bedrijf met vijfendertig werknemers.

Door de algehele recessie van begin jaren 80 is Lok B.V. zich meer gaan richten op het totale installatiewerk, zodat de verschillende installatiedisciplines door één bedrijf kon worden uitgevoerd. Sinds 1989 hebben Roel zijn zoons Maarten, Hans en Roel het bedrijf overgenomen. Sinds 2014 is Roelof Lok, de vierde generatie, tot de directie toegetreden. In 2016 volgde ook Arjen Lok zijn voorbeeld. Inmiddels is Lok Installaties gegroeid tot een bedrijf met ongeveer tachtig werknemers in 2020.

Werken bij Lok Installaties

Ieder persoon is anders. Dat snappen ze bij Lok Installaties al te goed: je krijgt de vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om je te ontwikkelen als monteur installatie- of elektrotechniek. Met de allernieuwste gereedschappen en software, werk je straks samen in een hecht team van professionals aan gebouwen voor minimaal energieverbruik. Gebouwen waarin de bewoners comfortabel en veilig kunnen verblijven. En op werkdagen die goed bij jouw situatie passen.

Waar is Lok Installaties gevestigd?

Het kantoor van Lok Installaties zit in Bodegraven. Door de ideale locatie is het pand makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of kun je binnen no-time via de dichtstbijzijnde snelweg op kantoor komen. Genoeg opties om het meest passende vervoermiddel te pakken!

12 open vacatures van Lok Installaties

 

5. Crowe Peak

Naar openstaande vacatures

Crowe Peak helpt ondernemers die geconfronteerd worden met complexe en telkens veranderende regelgeving op het gebied van internationaal ondernemen — in Nederland en in het buitenland. Zij ondersteunen en adviseren op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, IT-security, juridische zaken, global mobility services en payroll & HR-services. Ze begrijpen de uitdagingen die (internationaal) zakendoen met zich meebrengt. Crowe Peak haar specialisten helpen je verder.

Over Crowe Peak

Ruim 90 jaar is Crowe Peak een partner voor de middelgrote en grote, internationaal opererende organisaties. Op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, legal services en payroll services ondersteunen zij ondernemers en creëren samen met hen waardevolle en blijvende oplossingen. In welk werelddeel een klant ook activiteiten heeft, doordat zij onderdeel zijn van een groot internationaal netwerk met leden verspreid over 130 landen, gaan zij iedere uitdaging aan.

Werken bij Crowe Peak

Om op een hoog niveau te kunnen blijven presteren, zijn goede collega`s voor Crowe Peak haar vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen van groot belang.

Je wordt bij hen in het diepe gegooid en leert hierdoor op een snelle manier de organisatie kennen. Je maakt kennis met alle facetten binnen de afdeling waar je werkzaam bent en hebt vaak direct contact met klanten. Je werkzaamheden kunnen gericht zijn op de lokale praktijk of juist meer op de internationale klanten. Je kiest uiteindelijk wat het beste bij jou past.

Waar is Crowe Peak gevestigd?

Crowe Peak heeft een locatie in Amsterdam, Rotterdam en in Nijmegen.

14 open vacatures van Crowe Peak

 

6. Xplore Group

Naar openstaande vacatures

Xplore Group is een ecosysteem van competence centers gespecialiseerd in digital commerce. Ze leveren consultancy en implementeren volledig geïntegreerde end-to-end oplossingen voor hun klanten op vlak van: e-commerce, product information management, CMS, mobile development, marketing automation, data science, integratie expertise, hosting & managed services. 

Over Xplore Group

Technologie is een integraal onderdeel geworden van het leven van de consument over alle contactmomenten heen. De duidelijke dualiteit van marketing en technologie is aan het afnemen. Als het goed wordt gebruikt, kan technologie de grootste versterker zijn voor het succes van marketing. Dit vraagt echter om een radicale digitale transformatie.

Zij zijn van mening dat technologie de mogelijkheid biedt tot een betere klantgerichtheid. Dit is de belangrijkste motor voor duurzaam zakelijk succes. Tijdens elke fase van de digitale transformatie brengen ze slimme, bewezen, innovatieve, geïntegreerde en schaalbare digitale oplossingen om klantgerichtheid en operationele uitmuntendheid te bereiken.

Werken bij Xplore Group

Xplore Group is een succesvolle, onafhankelijke Java en PHP provider in de Benelux. Het team van 500 ervaren ‘Xplorers’ heeft een unieke aanpak waarbij ze gebruik maken van de leidende platformen en dit combineren met de best practices en de nieuwste technologieën. Xplore Group is een bedrijf met een startup mentaliteit waar ook jong talent zich voluit kan ontplooien. Je werkt in een team van zéér gemotiveerde collega’s, waarbij elk van hen streeft naar het leveren van een oplossing met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Werken voor de Xplore Group is een buitengewone ervaring. Zij zijn gepassioneerd omtrent hun job en hun klanten. Bovenal geloven zij in plezier op het werk!

Waar is Xplore Group gevestigd?

Het kantoor van Xplore Group is te vinden op het Business Park King Square in Kontich. Andere kantoren zijn te vinden in Antwerpen, Hasselt, Leuven en Merelbeke. De Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Eindhoven.

5 open vacatures van Xplore Group

 

7. Londen & Van Holland

Naar openstaande vacatures

Londen & Van Holland is het grootste zelfstandige accountants- en belastingadvieskantoor van Amsterdam. (Inter)nationaal actief met ruim 80 medewerkers en 9 vennoten. Sinds 1994. Eigentijds en ondernemend. 

Over Londen & Van Holland

Londen & Van Holland zijn accountants die de kansen achter cijfers zien. Die visie tonen en marsroutes uitstippelen. Zij zijn fiscalisten die niet de klant belasten met oplossingen vinden, maar ze zelf aandragen. Inventief, integer en doelgericht. En zij zijn adviseurs die de financieel-juridische positie van cliënten optimaliseren. Nu, straks en in de toekomst.

Klanten zijn veelal ondernemingen en ondernemers in het middelgrote en grotere MKB. Ook vaak ex-ondernemers, die op een succesvolle carrière terugkijken. Klanten kiezen voor hun omdat ze groot genoeg zijn om complexe zaken uiterst professioneel te begeleiden. Tegelijk compact genoeg om hun relaties persoonlijk te kennen en te waarderen. En ze 1-op-1 de excellente service te bieden die men verwacht. Teamwork met resultaat!

De menselijke maat, in combinatie met hoogopgeleide, ervaren specialisten maakt Londen & Van Holland een preferred supplier. Het respect, de kwaliteit en het ondernemerschap dat ze daarbij aanwenden, maakt hun volgens velen uniek.

Werken bij Londen & Van Holland

De bedrijfswaarden van Londen & Van Holland zijn Respect, Integriteit, Kwaliteit en Ondernemerschap (RIKO). Bij het maken van keuzes, zijn deze waarden leidend en dit resulteert in een lange termijn visie. Zij zijn van mening dat een kantoor niet alleen op financiën aangestuurd moet worden, omdat dat zou leiden tot een voor hun ongewenste korte termijn visie. Natuurlijk zijn financiën niet onbelangrijk, ook het kantoor moet financieel in evenwicht zijn. Echter, hebben zij financiën niet als primair doel gesteld. Financiën zijn voor hun een gevolg van hoe zij werken.

Waar is Londen & Van Holland gevestigd?

Het kantoor van Londen & Van Holland is gevestigd op het Steigereiland in Amsterdam-Oost. Ze zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

9 open vacatures van Londen & Van Holland

 

8. Stertil

Naar openstaande vacatures

Word je enthousiast van een dynamische werkomgeving en omring je je het liefst met mensen die een grote passie voor techniek delen? Dan zit je bij Stertil goed. Graag bouwen ze samen met jou hun internationale marktpositie nog verder uit!

Over Stertil

Het hoofdkantoor van de Stertil Group is gevestigd in Kootstertille, Nederland. Vanuit deze locatie ontwikkelen, produceren en verkopen ze hoogwaardige producten voor de internationale garage- en transportwereld. In de loop der jaren hebben ze dankzij de kwaliteit van hun producten en de goede service een marktleidende positie weten te vergaren. Ze kunnen dan ook met trots zeggen dat Stertil op positie 6 terug te vinden is in de top-100 beste maakbedrijven van Nederland.

Om deze positie vast te houden en verder uit te breiden, zoekt Stertil voortdurend naar getalenteerd, gemotiveerd en gekwalificeerd talent. Want de mensen maken het bedrijf. Met gedegen interne kennis, ervaring en kunde zijn ze in staat gehoor te geven aan de internationale vraag naar hun producten. Daarom investeren ze actief in de ontwikkeling en groei van hun medewerkers. Met behulp van hun op maat gemaakte, unieke concept voor de ‘duurzaam inzetbare medewerker’, besteden ze actief aandacht aan het werkgeluk, de werknemerstevredenheid, de groeimogelijkheden en de gezondheid binnen hun organisatie. Op die manier stelt Stertil medewerkers in staat hun loopbaan uit te stippelen binnen het bedrijf en invulling te geven aan hun rol en persoonlijke groeipad — waarbij ze de steun en begeleiding kunnen verwachten die ze verdienen.

Werken bij Stertil

Bij Stertil bouwen en vertrouwen ze op de expertise van hun mensen. Samen zorgen zij ervoor dat klanten wereldwijd voorzien worden van kwalitatief hoogstaande, innovatieve en betrouwbare producten. Jouw kennis en kunde staat bij Stertil dan ook hoog in het vaandel. Niet alleen krijg je bij Stertil de kans om je kwaliteiten verder te ontwikkelen, ze besteden ook veel aandacht aan een gezonde manier van werken. Ze luisteren naar hun medewerkers en stimuleren eigen initiatieven om werk zo uitdagend en prettig mogelijk te maken.

Daarnaast bieden ze uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij je functie, ervaring en kennisniveau. Naast de grote passie die ze delen voor techniek en de ruimte om deze passie in je werk te verweven, willen ze dat hun medewerkers zich helemaal op hun plek voelen. Daar doen ze hun uiterste best voor! Verwelkomen ze jou binnenkort bij Stertil?

Waar is Stertil gevestigd?

Het kantoor van Stertil kun je vinden in Kootsterstille. Het is gelegen aan het water en is goed te bereiken met de auto.

2 open vacatures van Stertil

 

9. De Visser

Naar openstaande vacatures

De Visser maakt en installeert ondergrondse en bovengrondse vloeibaar-gas installaties voor verschillende doeleinden. Met jarenlange ervaringen en bewezen vermogen tot innoveren maakt De Visser de juiste keuzes in de toepassing en verwerking van materialen zoals tanks, pompen, compressoren, verdampers en andere accessoires die de bedrijfszekerheid en lage onderhoudstarieven garanderen.

Over De Visser

Sinds 1954 ontwerpt en fabriceert de organisatie zogenaamde skid-installaties: semi-mobiele installaties gemaakt voor stationair gebruik. Hierbij zijn de opslagtank, de pomp-unit en de appendages binnen de contouren van een constructieframe of container bevestigd. Compact en slim gebouwd, eenvoudig te vervoeren en voor verschillende doeleinden en regelgevingen inzetbaar. Met name in het buitenland wordt de toepassing van de skid-installatie veelvuldig gebruikt in startende markten, om te onderzoeken of de verkoop van vloeibaar gas op een bepaalde locatie succesvol is. Zodra dit het geval is, kan er een permanente stationaire installatie worden geplaatst en wordt de skid-installatie vervoerd naar een nieuwe locatie. De skid-installatie heeft een standaard tankopslagcapaciteit van circa 2,7 tot 20 kubieke meter en kan naar wens van de klant in diverse uitvoeringen worden geconstrueerd.

Tevens construeert De Visser vloeibare gasinstallaties voor opslag, overslag en distributie. Voorbeelden hiervan zijn: depots, autogas tankstations, heftruckvulinstallaties, transportmiddelen, propaan-flessen-vulstations, gasaansteker-vulstations, spuitbusfabrieken voor drijfgas en aerosol, noodstroomsystemen et cetera.

De Visser heeft ruime aantoonbare ervaring met het ontwerpen en construeren van gasinstallaties voor dampafname, naast installaties die gebruik maken van natuurlijke verdamping, heeft de Visser ruime ervaring met oplossingen die gebruik maken van geforceerd verdamping. Hierdoor kunnen er desgewenst capaciteiten worden behaald meer dan 3000 kg per uur.

Werken bij De Visser

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de vestigingen in Nederland, veelal op locatie bij tankstations, aerosol industrie- en procesinstallaties in de Benelux maar ook in het buitenland. De Visser telt circa 60 enthousiaste werknemers met een kordate no-nonsense mentaliteit.

Kwaliteit en veiligheid vormen de basis voor hun core values en niet voor niets. Nieuwsgierigheid maakt hun mensen deskundig. Ze zijn veiligheidsbewust, iets dat ervoor zorgt dat iedereen veilig thuiskomt. Ze zijn trots op wat ze doen, ze zijn beschikbaar, 24/7h bereikbaar en zijn bereid kordaat en snel op te treden. Zij maken de juiste oplossingen op de juiste plek en op het juiste moment. Ze behouden beschikbaarheid, door overdracht van kennis en verkiezen preventief boven correctief onderhoud. Beschikbaarheid vertaalt zich in duurzaamheid waardoor zij concurrerend zijn op basis van “Total cost of ownership”.

Waar is De Visser gevestigd?

De Visser is gevestigd aan de noordzijde van Lelystad. Zeer gemakkelijk te bereiken met de auto, aangezien het bedrijf vlak naast de snelweg ligt.

7 open vacatures van De Visser

 

Ik zoek werk en vind een baan bij &Work

Vind een baan die past bij je ambities, wensen, talenten & persoonlijkheid. Of je nou op zoek bent naar iets nieuws, iets anders of simpelweg meer uit je carrière wil halen.

Denk je dat jouw bedrijf ook op deze lijst zou moeten staan? Ontdek meer over wat &Work kan doen en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan of upload direct je vacature!

Tags: , , ,