Bedrijven in NL & BE die nú groeien & talentvol personeel zoeken!

9 bedrijven die nu groeien

Deze bedrijven in Nederland & België zijn nog steeds volop op zoek naar talentvol personeel!

Wat COVID-19 ons geleerd heeft, is dat verandering onvermijdelijk is. De toekomst is onzeker en op invloeden van buitenaf heb je lang niet altijd grip. Ook jij staat misschien op een hele andere plek in je leven, dan dat je ooit – in pre-coronatijdperk – had kunnen bedenken. Zit je goed? Of is het tijd voor een andere baan, nieuwe omgeving en inspirerende mensen. Want op een nieuwe baan, heb je wél invloed. Misschien vind je wel jouw toekomst bij één van deze 9 bedrijven. Zij zoeken naar talent om de toekomst samen sterk tegemoet te gaan.

Ook méér uit je werk halen?

Check vacatures van 300+ verschillende bedrijven.

Welke baan zoek je?

Locatie?Nieuwste vacatures:

Senior Systeembeheerder

Lime Networks, Rotterdam

Senior Full Stack Developer

SuperSaaS, Amsterdam

Junior marketing & salesmedewerker

Cosanta B.V., Schiphol

Bekijk alle vacatures van &Work >

Ik zoek werk

Ben je werkzoekend, misschien omdat je toe bent aan verandering of omdat je ook nu wil doorgroeien in je carrière? Je kunt nog steeds bij &Work terecht.

Van JDriven tot Elektropartners, Login Consultants en Van Looy Accountants; bekijk deze bedrijven en hun vacatures – dit is hét moment om te solliciteren!

(Note: laatste update 6 december 2021)

  1. 4NG
  2. JDriven
  3. GRESB
  4. Solimas
  5. Login Consultants
  6. E-Magy
  7. Elektropartners
  8. Van Looy Accountants
  9. Comptafid

Bekijk alle vacatures van &Work >

 

1. 4NG

Naar openstaande vacatures

4NG is een full-service digital agency, die sinds 2002 bedrijven ondersteunt met het groeien van hun digitale business. Met maar liefst 200 ervaren developers, creatieve specialisten én hun netwerk van technische partners, gaan ze elke digitale uitdaging aan.

Over 4NG

4NG bestaat uit één grote familie van specialisten, die als doel heeft om bedrijven te helpen met strategische vraagstukken en het realiseren van digitale oplossingen. De mix van expertise bestaat – onder andere – uit marketing, data, strategie en performance met daarbij een flinke dosis creativiteit. Daarmee helpen ze bedrijven als WWF, Ajax en Talpa. 

Om alle kennis, vaardigheden en ervaringen het beste tot zijn recht te laten komen, bestaat 4NG uit 6 verschillende labels. Dit zijn Arlanet, Netvlies, 4net Interactive, Brainbrothers, Nextfields en PossibilIT.  Momenteel staan er toffe vacatures open bij Arlanet, Netvlies en 4net Interactive. Daarom belichten we deze hieronder kort verder.  

Arlanet

Arlanet is dé expert op het gebied van e-commerce en development. Ze bedenken oplossingen en leveren innovatieve digitale producten, door slimme data en techniek in te zetten. 

Netvlies

Het Netvlies-team is gespecialiseerd in strategie, development en marketing. Ze ondersteunen bedrijven om hun organisatie helemaal toekomstbestendig te maken, waarbij ze de digitale potentie optimaal benutten. 

4net Interactive

4net Interactive is het label met expertise op het gebied van strategisch design en development. Met hun agile aanpak en gebruik van de nieuwste technologieën, creëren zij écht toegevoegde waarde voor de klant. Daarnaast denken ze ook – op strategisch niveau – mee met businesscases en andere vraagstukken.   

Werken bij 4NG

Bij welk label je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een gedreven team met zeer leuke collega’s. Hier krijg jij de kans om innoverende werkzaamheden uit te voeren voor toonaangevende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen – zowel op persoonlijk als professioneel vlak – en door te groeien binnen de 4NG-groep.

Waar is 4NG gevestigd?

4NG heeft vier vestigingen: Breda, Wormer, Amsterdam en Driebergen. Al deze vestigingen zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Momenteel zijn de volgende functies binnen de 4NG-familie beschikbaar

 

2. JDriven

Naar openstaande vacatures

JDriven helpt klanten om snel innovatieve oplossingen te realiseren, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit doen zij door hoogwaardige diensten te leveren op het gebied van architectuur, software ontwikkeling, consultancy, training en coaching.

Over JDriven 

JDriven staat voor vakmanschap. Daarom werken er uitsluitend bevlogen specialisten die niets liever doen dan hun vaardigheden en passies te delen met anderen. Door hun toewijding en betrokkenheid voegen ze voor elke klant, en aan elk project, aantoonbaar waarde toe. Als nichespeler met een bovengemiddeld kennisniveau heeft JDriven altijd oog voor innovaties en nieuwe technologieën. 

Technologie staat centraal bij JDriven. Het team combineert graag zijn vakmanschap met zowel bewezen als nieuwe tools en frameworks, waarbij altijd gestreefd wordt naar de juiste balans. Iedereen houdt de ontwikkelingen binnen zijn vakgebied nauwlettend in de gaten, zodat ze goed op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties. Innoveren is echter geen doel op zich. Het team kijkt altijd naar wat nodig is, waar behoefte aan is en wat echt waarde toevoegt.

De technologieën die JDriven voor zijn oplossingen gebruikt, zijn onder andere Angular2, React.js, Java, JavaScript, TypeScript, Elm, Go en Scala.

Werken bij JDriven

Bij JDriven geloven ze niet in vastomlijnde functieprofielen en carrièrepaden. Wel in ondernemerschap, grenzen verleggen, meedenken en meegroeien. Daarom willen ze faciliteren in plaats van controleren. Het bedrijf geeft jou vrijheid, vertrouwen en meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. Zo kom je buiten je comfortzone terecht en dat is de plek waar groei en ontwikkeling echt beginnen.

Daarom vraagt het bedrijf 3 dingen van jou: kennis van zaken, de wil om kennis te delen, en gedrevenheid. Jij bent de beste in je vak en weet goed wat je doet. Je wil jouw kennis graag delen en hebt de intrinsieke motivatie om nieuwe dingen te leren en het beste uit jezelf te halen.

JDriven kan jou de volledige focus op vakmanschap bieden. Je krijgt opdrachten die aansluiten op jouw kennis- en interessegebied en werkt samen met ervaren collega’s. JDriven is daarnaast een gezond, ondernemend bedrijf, waarin innovatie en vooruitstrevendheid centraal staan. Er is ruimte voor zelfstandigheid en er zal geluisterd worden naar jouw ideeën.

Waar is JDriven gevestigd?

Het kantoor van JDriven zit in Nieuwegein. 

1 open vacature van JDriven

 

3. GRESB

Naar openstaande vacatures

GRESB is een bedrijf dat graag een duurzamere wereld wil creëren. Als je bij deze organisatie gaat werken, kom je in een enthousiast en multidisciplinair team terecht. 

Over GRESB

GRESB levert transparante data op het gebied van milieu, overheid en sociaal-maatschappelijke vraagstukken. De data leveren ze aan investeerders en managers die actief zijn op de financiële markt, zodat zij hier vervolgens op kunnen inspelen. Duurzaamheid en klimaatverandering zijn belangrijke onderwerpen binnen het bedrijf. Zij willen een grote rol spelen in verduurzaming en gaan graag de uitdagingen aan die daarbij komen kijken. 

Werken bij GRESB

Bij GRESB heerst een positieve en inclusieve werkomgeving. Iedereen is welkom en voelt zich comfortabel om zijn of haar ideeën te uiten. En plezier hebben met elkaar staat op nummer 1. Het team houdt van borrels op de vrijdag of organiseert graag andere activiteiten. Wat dacht je van koffieroulette of een quiz via Zoom? Naast gezelligheid, biedt het bedrijf goede arbeidsvoorwaarden en ook nog eens gratis lunch en fruit. 

Waar is GRESB gevestigd? 

Het kantoor zit in Amsterdam. Je kunt hier makkelijk met het openbaar vervoer naartoe reizen, want station Amsterdam RAI zit maar op vijf minuten loopafstand. 

2 open vacatures van GRESB

 

4. Solimas

Naar openstaande vacatures

Solimas is dé ICT-dienstverlener van Nederland. Ze werken dagelijks aan het ICT-beheer voor honderden klanten. En door hun lokale aanwezigheid kunnen ze dit op een persoonlijke en betrokken manier doen: big enough to handle, small enough to care.

Over Solimas

Bij Solimas zijn ze ervan overtuigd dat technologie mensen in staat stelt het maximale uit zichzelf te halen. Zonder de juiste tools en randvoorwaarden, zijn talent en potentie niets. Daarom wordt het leven van ondernemers en werknemers van Solimas verrijkt met de juiste technologie, tools en kennis. 

Solimas heeft ambitieuze en concrete doelen gesteld: zij willen dé meest relevante ICT-dienstverlener worden en blijven. In 2023 is het hun doel om 100.000 tevreden gebruikers te bedienen. Hoe? Door de gebruikersbeleving centraal te zetten zodat Solimas’ oplossingen voelen als een verlengstuk van organisaties. Maar ook door verder te ontwikkelen, innoveren en leren. Doe jij met ze mee?

Werken bij Solimas

Bij Solimas kun je rekenen op een prettige en informele werkomgeving. Geen personeelsnummer, stropdassen en ingewikkelde hiërarchie, maar onderling respect, humor en de sfeer van een familiebedrijf. De mensen bij Solimas zijn creatief, empatisch en zoeken altijd naar de beste oplossingen. 

Waar is Solimas gevestigd? 

Je kunt Solimas vinden in Barneveld, Amsterdam, Den Haag en Den Bosch. 

5 open vacatures van Solimas

 

5. Login Consultants

Naar openstaande vacatures

Delivering the best digital workplace; any place, any time and any device. Dat is waar Login Consultants voor staat. Zij vinden dat een IT-werkplek pas meerwaarde heeft als het goed aansluit op de werkzaamheden van medewerkers.

Over Login Consultants

Login Consultants is een ambitieuze organisatie die diverse klanten helpt met het creëren van een innovatieve digitale werkplek. Je kunt hierbij denken aan klanten als KPN, Roche, The Greenery en Haaglanden Medisch Centrum. Het bedrijf ondersteunt deze organisaties in de gehele levenscyclus van de IT-werkplek: van advies tot implementatie en migratie tot beheer. 

Login Consultants gelooft dat het introduceren van een nieuwe werkplek niet alleen maar een IT-project is. Het is belangrijk dat het echt past bij de werknemers van een bedrijf en de taken die zij uitvoeren. Een werkplek geeft toegang tot verschillende tools, data en applicaties. Tevens is het een must dat men op een veilige manier kan samenwerken. Een goede digitale werkomgeving zorgt ervoor dat een medewerker het beste uit zichzelf kan halen. 

Werken bij Login Consultants

Als je bij Login Consultants aan de slag gaat, kom je terecht in een gezellig team. Iedereen gaat met veel passie en toewijding aan het werk om het beste resultaat voor de klant neer te zetten. Binnen het bedrijf is het belangrijk dat er open, transparant en betrokken met elkaar wordt gecommuniceerd. Niet alleen is hard werken belangrijk, ook het maken van plezier. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals het jaarlijkse Log*Out weekend.  

Waar is Login Consultants gevestigd?

Het kantoor is gevestigd in West-Amsterdam. Vanaf station Sloterdijk is het maar 5 minuten lopen.

2 open vacatures van Login Consultants

 

6. E-Magy

Naar openstaande vacatures

Als jij écht impact wilt maken op de wereld en de mensen om je heen, dan zit je helemaal goed bij E-Magy. Dit bedrijf is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. 

Over E-Magy

E-Magy ontwerpt en fabriceert een soort nano-spons gemaakt van siliconen materiaal, dat te gebruiken is voor lithium-ionen batterijen. Hierdoor kunnen batterijen het veel langer volhouden en daarnaast is het duurzaam. Het bedrijf werkt samen met verschillende partners die actief zijn in de automotive-industrie.

Momenteel werken ze aan het opschalen van de productie en het maken van een testlaboratorium. Ze groeien ontzettend hard en willen wereldwijd uitbreiden. 

Werken bij E-Magy

Het team van E-Magy wil graag impact maken in de branche. Iedereen heeft er een passie voor innovatie en is trots op de succesvolle projecten die ze hebben afgerond. Bij dit bedrijf krijg je veel verantwoordelijk en volop de ruimte om door te groeien. 

Waar is E-Magy gevestigd?

Het kantoor zit in Broek op Langedijk. Er zit een bushalte en snelweg in de buurt, waardoor het bedrijf goed te bereiken is.     

1 open vacature van E-Magy

 

7. Elektropartners

Naar openstaande vacatures

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf met al 50 jaar ervaring. Vanuit hun vestiging in Heerhugowaard, werken ze door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren.

Over Elektropartners

Elektropartners ontwerpt, adviseert en installeert licht- en krachtstroominstallaties, telefoonsystemen, datanetwerken en glasvezelverbindingen. Ook adviseren ze op het gebied van datatransmissie. Dit alles ondersteund door een service-, onderhouds- en (24-uurs)storingsdienst. Als installatie-architect onderscheiden ze zich van het klassieke installatiebedrijf.

Door innoverende concepten en duurzame oplossingen ontwikkelt Elektropartners zeer betrouwbare installaties voor haar klanten. Tevens zijn ze een erkend leerbedrijf, en dynamisch en mensgericht ingenieursbureau, met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland.

Werken bij Elektropartners

Elektropartners kent een prima werksfeer met een team van ongeveer 85 enthousiaste medewerkers van alle leeftijden.

Om de kwaliteit van de installaties te waarborgen besteden ze veel tijd en geld aan opleidingen en trainingen, om zo hun medewerkers bij te scholen.

Waar is Elektropartners gevestigd? 

Het bedrijf zit in Heerhugowaard. 

5 open vacatures van Elektropartners

 

8. Van Looy Accountants

Naar openstaande vacatures

Van Looy Accountants heeft al 30 jaar ervaring met kleine en middelgrote bedrijven uit verschillende sectoren. Met hun kennis bestrijken ze het hele terrein van fiscaliteit tot en met financiële bedrijfsbeleid.

Over Van Looy Accountants

Bij Van Looy Accountants willen ze elkaar en de klanten succesvol maken. Daarom kijken ze samen met de klant naar hun individuele reis en hoe zij deze het beste af kunnen leggen. Hierbij maken ze vaak gebruik van innovatie dataverwerkingsprocessen. Elke klant krijgt een persoonlijk team van specialisten aangewezen. Niet alleen helpen ze met belastingaangiften, maar denken ook mee over investeringsbeslissingen en bedrijfsvoeringen.  

Werken bij Van Looy Accountants

Als je bij Van Looy Accountants aan de slag gaat, kom je in een informele werkomgeving, zonder strakke hiërarchie en waar iedereen écht een bijdrage levert. Het bedrijf is flexibel met betrekking tot de werkdagen en -uren. Jij mag zelf bepalen wanneer jouw werkdag begint en eindigt. Wat voor functie je ook hebt, je wordt er gesteund en begeleid door jouw collega’s. Daarnaast kun je een aantrekkelijk salaris verwachten. En heb je al meer dan drie jaar ervaring? Dan wordt zelfs een bedrijfswagen aan jouw pakket toegevoegd. 

Waar is Van Looy Accountants gevestigd? 

Het bedrijf zit in de buurt van Antwerpen. De bushalte zit voor de deur en ook met de auto is het kantoor goed te bereiken.

1 open vacature van Van Looy Accountants

 

9. Comptafid

Naar openstaande vacatures

Comptafid is de expert op het gebied van tax en accountancy. Al sinds 1978 is het bedrijf actief, zowel nationaal als internationaal. 

Over Comptafid

Comptafid helpt verschillende klanten met accountancy en belastingadviezen, zoals notariskantoren, advocatenbureaus, vastgoedbeheerders en marketingbedrijven. Door hun internationale kennis en ervaring kunnen ze goed omgaan met verschillende culturen, tevens spreken ze bij Comptafid meerdere talen (zoals Frans, Engels en Duits).

Werken bij Comptafid

Als je in een dynamische organisatie wil werken, dan zit je bij Comptafid helemaal goed. Het bedrijf geeft elke medewerker de kans om zichzelf te ontplooien en tot bloei te komen op professioneel vlak. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen, maaltijdcheques en een verzekering via DKV. 

Waar is Comptafid gevestigd? 

Het kantoor zit in Brussel, tegenover het station Brussel-Zuid.

2 open vacatures van Comptafid

 

Ik zoek werk en vind een baan bij &Work

Vind een baan die past bij je ambities, wensen, talenten & persoonlijkheid. Of je nou op zoek bent naar iets nieuws, iets anders of simpelweg meer uit je carrière wil halen.

Denk je dat jouw bedrijf ook op deze lijst zou moeten staan? Ontdek meer over wat &Work kan doen en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan of upload direct je vacature!

Tags: , , ,
Plaats je vacatures op &Work

Direct talent vinden?

Wil jij direct het juiste talent voor jouw bedrijf vinden? Plaats je vacature op &Work en we nemen contact met je op.

Vacature plaatsen