Bedrijven in NL & BE die nú groeien & talentvol personeel zoeken!

9 bedrijven die nu groeien

Deze bedrijven in Nederland & België zijn nog steeds volop op zoek naar talentvol personeel!

Sinds COVID-19 is er veel veranderd. Het heeft een grote impact gehad op ons dagelijkse leven, denk maar aan jouw werksituatie, relaties of wereldbeeld. Maar nu breekt er een nieuwe tijd aan. Alles komt langzamerhand weer op gang, je mag misschien weer vaker naar kantoor of kan weer op het terras genieten. Deze vooruitgang merken wij niet alleen, ook deze 9 bedrijven voelen dat. Zij zoeken naar talent om de toekomst sterker dan ooit tegemoet te gaan.

Ook méér uit je werk halen?

Check vacatures van 300+ verschillende bedrijven.

Welke baan zoek je?

Locatie?Nieuwste vacatures:

Senior .NET Developer

AllPhi, Westerlo

IT Traineeship

Educom, Arnhem

Front-end Developer

SenseMakers, Almere

Bekijk alle vacatures van &Work >

Ik zoek werk

Ben je werkzoekend, misschien omdat je contract niet verlengd kon worden of omdat je ook nu wil doorgroeien in je carrière? Je kunt nog steeds bij &Work terecht. 

Van E-Magy tot Whoppah, ESC & Sijthoff Media Groep; bekijk deze bedrijven en hun vacatures – dit is hét moment om te solliciteren!

(Note: we zullen deze lijst regelmatig updaten)

  1. Picturae
  2. Inetum-Realdolmen
  3. Whoppah
  4. E-magy
  5. Profound
  6. Sijthoff Media Groep
  7. Charta Software
  8. ESC
  9. WeGo

Bekijk alle vacatures van &Work >

 

1. Picturae

Naar openstaande vacatures

Picturae is internationaal marktleider op het gebied van grootschalig digitaliseren, beheren, bewaren, verrijken en toegankelijk maken van digitaal cultureel erfgoed en (natuur)historisch materiaal, zoals herbaria, boeken, manuscripten, foto’s, film en audio.

Over Picturae

In 1996 is Picturae, toen nog zonder –e, opgericht door beeldhouwer en fotograaf Onno Zaman. Met een achtergrond in productfotografie, een voorliefde voor kunst en beeld en een groot ondernemershart heeft hij Picturae opgebouwd. De roots van Picturae liggen in Heiloo, waar het bedrijf elk jaar uit zijn jasje groeide. Zij zagen al snel behoefte in het ontsluiten van de collecties die ze mochten digitaliseren. De software-afdeling van Picturae werd geboren en is inmiddels een onmisbaar onderdeel van hun dienstenpakket. Een decennium later begon Picturae internationaal aandacht te trekken. Digitaliseringsprojecten in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zorgden definitief voor een wereldwijde footprint van Picturae.

Picturae combineert de liefde voor de erfgoedsector met een passie voor technologie. Vanzelfsprekend hebben ze state-of-the-art digitaliseringssystemen, maar hun kracht is juist ook mechanical ingenuity. Ofwel: ze houden van creatief, inventief maatwerk.

Werken bij Picturae

Een carrière bij Picturae betekent dat je volop wordt ondersteund in jouw groeipad. Je gaat werken in een inspirerende omgeving met creatieve collega’s die stuk voor stuk een grote passie hebben voor wat ze doen. Picturae gebruikt en ontwikkelt de nieuwste foto- en scanapparatuur, ontwikkelen hun eigen softwarepakket Memorix, maken de mooiste websites en hebben een zeer professionele hosting-omgeving.

Waar is Picturae gevestigd?

Aan de J. Duikerweg in Heerhugowaard vind je Picturae’s mooie hoofdkantoor. Vanuit hier bedienen ze hun klanten en blijven ze innoveren!

1 open vacature bij Picturea

2. Inetum-Realdolmen

Naar openstaande vacatures

Inetum-Realdolmen is onderdeel van de internationale Inetum Group en begeleidt met ongeveer 1.950 gespecialiseerde professionals in België en 27.000 collega’s wereldwijd, meer dan 800 klanten door dit post-digitale transformatie tijdperk.

Over Inetum-Realdolmen

Inetum-RealDolmen heeft een sterke en brede lokale verankering in heel België, met kantoren in Huizingen, Kontich, Gent, Leuven, Lummen en Bergen. De Inetum Groep heeft zijn hoofdzetel in Parijs en is vooral actief in Frankrijk, Spanje, Portugal en 23 andere landen binnen en buiten Europa. Daarnaast zijn er ook nog 21 internationale service centers. Op die manier volgen en begeleiden ze internationaal georiënteerde klanten ook naar andere delen van de wereld. Zij dragen lokaal en globaal dezelfde waarden hoog in het vaandel. Inetum-Realdolmen staat voor solidariteit, ambitie, uitmuntendheid, engagement en innovatie.

Omdat elke klant uniek is en andere noden heeft, werken ze ook samen met een breed scala aan vooraanstaande technologische partners, maar ze ontwikkelen ook eigen IP, die onder andere via gerichte partnerkanalen ook internationaal gedistribueerd wordt.

Werken bij Inetum-Realdolmen

Werken bij Inetum-Realdolmen betekent dat je de kans hebt om jezelf constant te ontwikkelen. Er is een breed scala aan cursussen, events en conferenties die je kunt bijwonen. Daarnaast bieden ze veel andere voordelen zoals een auto van de zaak en een goede werk-privébalans.

Waar is Inetum-Realdolmen gevestigd?

Werkzaamheden worden voornamelijk vanuit het kantoor in Huizingen, net onder Brussel, verricht.

28 open vacatures van Inetum-Realdolmen Totta data lab

 

3. Whoppah

Naar openstaande vacatures

Whoppah heeft een missie: het uitbreiden van hun online marketplace voor hoge kwaliteit designs met een knipoog naar verduurzaming. Ze werken samen met curatoren om de hoge kwaliteit van producten te garanderen. Op dit moment is Whoppah actief in Nederland en België, maar staan ze op het punt om nog verder te internationaliseren.

Over Whoppah

Op de website van Whoppah worden de meest mooie designs van klanten én professionele verkopers samen weergegeven. Op deze manier kan je bij Whoppah van alles vinden; van design meubels, vintage classics tot aan een diverse kunstcollectie. Het aanbod wordt gecurateerd door hun specialisten, aankopen zijn geïntegreerd voor extra veiligheid en producten worden geleverd door Whoppah’s gespecialiseerde team van couriers. Op deze manier zijn zij het veiligste platform voor het (ver)kopen van tweedehands design!

Whoppah is een duurzaam alternatief voor “nieuw” met een meer karakteristiek aanbod. Ze zijn de beste oplossing voor de verkoop en inkoop van design en kunst, aangeboden door een klantgericht team dat de harten van gebruikers wil veroveren.

Werken bij Whoppah

Whoppah is een zeer ambitieus bedrijf waar niet alleen gestreefd wordt naar het beste voor hun klanten maar ook voor Whoppah’s medewerkers. Je komt in een werkomgeving terecht waar je werkt met professionele collega’s met verschillende achtergronden. Ook heeft Whoppah een budget klaarliggen om jouw kennis uit te breiden.

Waar is Whoppah gevestigd?

Het kantoor van Whoppah zit in Amsterdam en is makkelijk te bereiken met alle soorten vervoer.

2 open vacatures van Whoppah

 

4. E-magy

Naar openstaande vacatures

E-magy ontwerpt en fabriceert wat zij noemen “nano-spons” siliciummateriaal voor geavanceerde lithium-ionbatterijen. Door dit materiaal zorgt E-magy ervoor dat batterijen een 40% capaciteitsverhoging krijgen. Wat het eindproduct uiteindelijk duurzamer maakt.

Over E-magy

E-magy werkt samen met partners in de wereldwijde automobiel supply chain. De mensen achter E-magy hebben al meer dan 20 jaar van ervaring met siliciumkristallisatie. Deze kennis en ervaring hebben ze toegepast om de problemen van Li-ionbatterijen op te lossen, zoals het verhogen van de capaciteit.

Op dit moment zijn er grote projecten gaande bij E-magy, zoals het opschalen van de productiecapaciteit en het opzetten van een batterij productie- en testlab. Daarnaast hebben ze nog meer interessante lopende projecten binnen Europa. Iets om enthousiast over te worden!

Werken bij E-magy

Open communicatie, passie voor innovatie en trots zijn op wat ze doen is wat E-magy gaande houdt. Je komt in een internationaal en high-tech team terecht. E-magy zit in een scale-up fase waardoor je samen met het bedrijf kunt groeien. Een baan bij E-magy betekent ook dat je meewerkt aan een duurzame toekomst.

Waar is E-magy gevestigd?

Het kantoor van E-magy kun je vinden in Broek op Langedijk, vlakbij Alkmaar.

6 open vacatures van E-magy

 

5. Profound

Naar openstaande vacatures

Profound ontwikkelt en verkoopt al meer dan 50 jaar innovatieve, betrouwbare meetapparatuur en bijbehorende software van hoge kwaliteit. Welke betrouwbare data genereert voor professionals in de geotechnische en civieltechnische markt.

Over Profound

Profound combineert innovatieve technologieën en uitgebreide knowhow in hun producten om klanten over de hele wereld van dienst te zijn. De geotechnische meetsystemen worden toegepast in de bouw voor het uitvoeren van o.a. trillingsmetingen, het doormeten van heipalen en het testen van het draagvermogen van palen. Profound is als marktleider continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande apparatuur.

Werken bij Profound

Profound wordt gekenmerkt door hun informele sfeer en korte communicatielijnen. Medewerkers hebben een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, maar dat houdt niet in dat er geen gezelligheid ontstaat op de werkvloer. Over een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden hoef je je zeker geen zorgen te maken.

Waar is Profound gevestigd?

Profound is gevestigd in Waddinxveen, ongeveer 20 kilometer boven Rotterdam en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

3 open vacatures van Profound

 

6. Sijthoff Media Groep

Naar openstaande vacatures

Sijthoff Media Groep is een omnichannel contentbedrijf met meer dan honderd medewerkers. Ze zijn marktleider in de clusters: overheid, IT, marketing & communicatie, HR, Finance, M&A en kinderen.

Over Sijthoff Media Groep

Na de overname van de uitgeverij Young & Connected in september 2012 ontstond Sijthoff Media Groep. Ze werden marktleider op het gebied van B2C-communicatie voor kinderen en jongeren. Daarna namen ze de volgende stap: de B2B-communicatie veroveren. Ze namen bedrijven zoals Mobile Marketing, iBestuur en InGovernment over. Met deze expansie werden ze ook een autoriteit in de B2B-communicatie, gericht op professionals in de IT, marketing, media, creatie, communicatie, overheid en publieke sector.

Werken bij Sijthoff Media Groep

Bij Sijthoff Media Groep ben je verzekerd van een uitdagende functie bij een ondernemend bedrijf dat voorop loopt met digitale technieken. Er is veel ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. In het team van professionals hangt een collegiale, no-nonsense en resultaatgerichte sfeer.

Waar is Sijthoff Media Groep gevestigd?

Het kantoor van Sijthoff Media Groep is gevestigd in Amsterdam, in de voormalige diamantbeurs die nu Capital C heet. Deze C staat voor creativiteit, commercie, connect en café. Aangezien het kantoor in de stad zit, is het makkelijk te bereiken met de metro, bus of auto.

2 open vacatures van Sijthoff Media Groep

 

7. Charta Software

Naar openstaande vacatures

Voor Charta Software is software een doel. Met die instelling helpen ze graag bedrijven die het als een middel zien. Ze zijn een ambitieus, gespecialiseerd softwarebureau, welke softwareoplossingen biedt voor klanten en eindgebruikers. Ze ontwerpen, ontwikkelen en hosten deze zelfstandig.

Over Charta Software

Charta Software’s missie is om marktleider te worden in de hoge kwaliteit software development branche. Ze willen dit doen door compromisloos stabiele oplossingen, die goed zijn ontworpen en echt werken: een eindproduct waar ze steeds weer trots op kunnen zijn. Hun (maatwerk)oplossingen bouwen ze op het onderliggende Charta Platform, welke een basis geeft van goed ontworpen en stabiele componenten die constant onderhouden worden.

Werken bij Charta Software

Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team waar gezelligheid niet te missen is. Een standaard bij Charta Software zijn ook de goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de optie om thuis te werken.

Waar is Charta Software gevestigd?

Het kantoor van Charta Software kun je vinden in Rotterdam. Het is makkelijk te bereiken met allerlei soorten openbaar vervoer en natuurlijk de auto.

2 open vacatures van Charta Software

 

8. ESC

Naar openstaande vacatures

ESC biedt een totaaloplossing aan haar klanten door middel van deskundig advies, implementatie en ondersteuning bij IT-projecten. Dit doen ze zowel op het gebied van software als hardware.

Over ESC

ESC beheert en optimaliseert de ICT-bedrijfsprocessen van organisaties. Ze leveren oplossingen die processen van bedrijven sterker en betrouwbaarder maken. ESC gaat snel met onverwachte situaties om, door hun 24/7 service. Hun doel: om bedrijven te ontzorgen met hun perfect aansluitende ICT-oplossingen. Als een standaard oplossing ontbreekt maakt ESC een oplossing op maat.

Ze zijn actief in verschillende sectoren zoals voeding, productie, logistiek, chemie, non-profit en nog veel meer. Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van 80 collega’s, is ESC intussen uitgegroeid tot een sterke IT-partner.

Werken bij ESC

Bij ESC kom je terecht in een open en aangename omgeving. Er worden trainingen aangeboden op basis van je behoeften om zo doorgroeimogelijkheden te creëren. Klantverbondenheid, openheid, eerlijkheid, teamwork, flexibiliteit, pro-activiteit, een constructieve en no-nonsens aanpak staan centraal. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn top geregeld en er is genoeg ruimte voor persoonlijk initiatief. Wat wil je nog meer?

Waar is ESC gevestigd?

Net onder Gent vind je het dorp genaamd Nazareth, daar zit ESC. Er is een bushalte om de hoek, treinstation een dorp verderop en snelweg dichtbij. Genoeg keuze om naar kantoor te komen dus.

2 open vacatures van ESC

 

9. WeGo

Naar openstaande vacatures

WeGo realiseert efficiënte en duurzame mobiliteit door het delen van auto’s op een innovatieve manier. Met hun autodeel-oplossingen maken ze voertuigen toegankelijk voor app-gebruikers.

Over WeGo

WeGo draagt bij aan de transitie van bezit naar gebruik in mobiliteit. Zij willen dat auto’s steeds meer worden gedeeld. Zo zijn er minder auto’s nodig en worden ze efficiënter gebruikt. Daarnaast komt er ook openbare ruimte vrij omdat er minder parkeerplaatsen nodig zijn. Tal van voordelen dus!

Ze zijn snelgroeiend en innovatief en bieden niet alleen deeltechniek voor auto’s, maar ook voor fietsen en scooters. Daarom is WeGo nu de grootste leverancier van deeltechniek in Nederland!

Werken bij WeGo

Binnen het team van WeGo heerst een plezierige en open sfeer. Je krijgt als medewerker veel aandacht, begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er genoeg deelauto’s tot je beschikking.

Waar is WeGo gevestigd?

WeGo is gevestigd in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam (Overamstel), dat sinds 2007 in gebruik is genomen door hoofdzakelijk creatieve startende en gevestigde ondernemingen. Een breed spectrum van de industrie vindt hier een plek; van de sectoren kunst, media en entertainment tot creatieve zakelijke dienstverlening.

1 open vacature van WeGo

Ik zoek werk en vind een baan bij &Work

Vind een baan die past bij je ambities, wensen, talenten & persoonlijkheid. Of je nou op zoek bent naar iets nieuws, iets anders of simpelweg meer uit je carrière wil halen.

Denk je dat jouw bedrijf ook op deze lijst zou moeten staan? Ontdek meer over wat &Work kan doen en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan of upload direct je vacature!

Tags: , , ,