Groei door

Groei door
De innovatieve & inspirerende klanten van LetsGrow.com

Let’sGrow.com werkt aan de meest innovatieve projecten. Iedere glastuinbouwteler die slimmer wil telen, kan zich aansluiten bij LetsGrow.com om inzicht te krijgen in wat er in de kas gebeurt. Benieuwd naar de samenwerkingen Let’sGrow.com en wat &Work voor ze doet? Lees het hier.Motivatie voor doorgroeimogelijkheden

Als je gemotiveerd bent als werknemer, lever je vaak goed werk af. Er zijn dan ook verschillende voorbeelden waardoor je als werknemer gemotiveerd kan raken: beloningen krijgen, macht verkrijgen, teamverband, waardering en zekerheid in je baan spelen allemaal een rol. Daarom is het belangrijk dat doorgroeimogelijkheden deze onderwerpen behandelen.

3 soorten doorgroeimogelijkheden

Beoordelingen tijdens je loopbaan: met beoordelings- en functioneringsgesprekken houd je werkgever in de gaten waar je staat in je loopbaan. De uitkomst van deze gesprekken zorgen ervoor dat je ziet als werknemer hoe goed je gegroeid bent de afgelopen periode. Op deze manier heeft je werkgever inzicht in je doorgroeimogelijkheden.

Feedback krijgen: feedback geven is tegenwoordig onmisbaar. En bij sommige moeilijk om mee om te gaan als persoon. Eigenlijk zijn het tips om beter te functioneren binnen je team en moet je ze niet te persoonlijk opvatten als persoon. Door opbouwende kritiek en positieve feedback te geven, groei je juist in je loopbaan en kan je beter worden.

Opleidingen volgen: een belangrijk middel dat werkgevers gebruiken om jou als werknemers te laten doorgroeien zijn opleidingen. Dit kunnen interne opleidingen zijn binnen je bedrijf, of externe trainingen en studies je bij buiten het bedrijf volgt. Vaak vergoed je werkgever de kosten van deze externe trainingen.

Kortom, blijf altijd presteren en zorg ervoor dat je doorgroeit naar iets waar je goed in bent.