Bedrijven in NL & BE die nú groeien & talentvol personeel zoeken!

Blog bedrijven die nu groeien

Door de jaren heen ondergaan we als mens allerlei veranderingen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We stappen af van bekende paden en betreden nieuwe wegen, ontmoeten nieuwe mensen, ontdekken andere omgevingen en omarmen nieuwe uitdagingen… en zo gaat het eigenlijk ons hele leven lang door. Continu stippelen we nieuwe routes uit en schaven we ons toekomstperspectief bij. 

Eén ding is zeker: verandering in ons leven is onvermijdelijk – en zou ook saai zijn als het niet gebeurt. Hoewel veel veranderingen buiten onze controle liggen, is er één aspect waarop we wél invloed kunnen uitoefenen: het kiezen van een baan.

Ik zoek werk

Is voor jou het moment aangebroken om een nieuwe stap te wagen en ben je momenteel werkzoekend? Bijvoorbeeld omdat je met je gezin wil verhuizen naar de andere kant van het land, op zoek bent naar een baan met meer verantwoordelijkheden, toe bent aan een carrièreswitch of zoekt naar je eerste fulltime baan op de arbeidsmarkt? Wat je reden ook is, iedere professional kan bij &Work terecht voor het vinden van een geschikte baan in ICT, finance, legal, techniek, sales, marketing en operations bij uiteenlopende organisaties in heel Nederland en Vlaanderen. 

Wellicht ligt jouw toekomst wel bij een van deze 7 fantastische bedrijven in Nederland of België. Van accountantskantoren tot IT-bedrijven en bekende namen in e-commerce; deze bedrijven groeien op dit moment en zoeken naar talent om de toekomst samen sterk tegemoet te gaan. Dit is hét moment om te solliciteren!

Note: wij updaten dit blog regelmatig. De laatste update is op 24 mei 2024 geweest.

  1. Arcady
  2. K_Dekker
  3. ESJ
  4. SWIS
  5. Buja Accountants
  6. OTIS
  7. Topgeschenken

Bekijk alle vacatures van &Work >

 

1. Arcady (NL)

Naar openstaande vacatures

De lijst trappen we af met Arcady: een bedrijf dat in 2015 is opgericht en zich focust op de ontwikkeling van slimme software, innovatieve platforms, schaalbare applicaties en meer. Voor de uitdagingen van hun klanten bedenken ze passende oplossingen waarmee zij impact maken op merken en mensen. “You name it, we create it”, zoals ze bij Arcady zeggen. Daarbij kijken ze niet alleen naar de mogelijkheden van vandaag, maar ook naar de toekomst. Als medewerker betekent dit dat je in aanraking komt met de nieuwste technieken, toffe klanten en diverse projecten. Je krijgt hier de ruimte om te groeien, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en te laten zien wat jij kunt!

Ook méér uit je werk halen?

Check vacatures van 300+ verschillende bedrijven.

Welke baan zoek je?

Locatie?



Nieuwste vacatures:

Junior Sales Consultant

&Work, Amsterdam

Senior Back-end Developer

1TIS, Rijswijk

Junior Salarisadministrateur

Easy Salary, Bergschenhoek

Bekijk alle vacatures van &Work >

Over Arcady

Meerwaardemakers, techdenkers, toekomstbouwers… Zo staat Arcady bekend in de markt. En first & foremost: als dé business partner voor het oplossen van uitdagende vraagstukken. Arcady zorgt ervoor dat organisaties snel en effectief kunnen inspelen op de veranderende digitale wereld, door high performance teams met specialistische expertise in te zetten en een continue voorwaartse beweging in software development te creëren. Dit doen ze voor verschillende opdrachtgevers, waaronder bekende namen als KPN, ING, Achmea en Cycloon.

Werken bij Arcady

Wat Arcady bijzonder maakt, is hun positieve energie, fun en enthousiasme. En niet te vergeten: hun eigen ‘Arcadians’. Dit zijn stuk voor stuk ambitieuze mensen die mogelijkheden creëren en kansen met beide handen aanpakken. Arcady geeft elke medewerker de mogelijkheid om zelf de stip op de horizon te bepalen en helpt om hiernaartoe te werken. Ze besteden veel aandacht aan persoonlijk leiderschap, kennisdeling en ontwikkeling. 

Waar zit Arcady?

Arcady is gevestigd in hartje Zwolle in een open en groen pand. Er zijn verschillende reismogelijkheden naar Arcady toe en van en naar opdrachtgevers. Bijvoorbeeld met het openbaar vervoer of met een leaseauto. Hoe je je ook beweegt, Arcady regelt het voor je! 

3 open vacatures van Arcady

 

2. K_Dekker (NL)

Naar openstaande vacatures

K_Dekker is een aannemings- en ontwikkelbedrijf dat met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid bouw- en infrastructurele projecten realiseert. Met vakmanschap, hoge kwaliteitsnormen en Noord-Hollandse nuchterheid zijn zij een vooruitstrevende innovator op alle processen van de bouwkolom.

Over K_Dekker

Deze veelzijdige aannemer richt zich specifiek op multidisciplinaire, RAW- en stabu-contracten met daarbij een slimme focus op kritische momenten tijdens aanbesteding, ontwerp, realisatie en nazorg. De droomambitie van dit bedrijf is om de beste aannemer van Nederland te worden; één waar opdrachtgevers het eerste aan denken voor realisatie van integrale, multidisciplinaire bouwkundige oplossingen. Tegelijkertijd streven ze ernaar om een werkgever te zijn waar mensen graag werken en het beste uit zichzelf kunnen halen. 

Werken bij K_Dekker

Bij K_Dekker ben je geen nummer en tel je serieus mee, want met jouw bijdrage bouw je mee aan het succes van het bedrijf. Ze moedigen je aan om jezelf te blijven ontwikkelen; niet alleen als je net bij K_Dekker begint, maar tijdens je hele loopbaan. Dit maken ze mogelijk door verschillende in- en externe cursussen en opleidingen aan te bieden om je breder te oriënteren, je te specialiseren of je vaardigheden aan te scherpen. 

Deze persoonlijke aanpak en focus op jouw ontwikkeling nemen ze heel serieus. Goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers zijn namelijk het fundament onder dit bedrijf. Een prettige werksfeer, veilige werkomstandigheden en goed materieel vormen de bakstenen en het cement.

Waar zit K_Dekker?

Het kloppend hart van K_Dekker bevindt zich in Warmenhuizen, waar het hoofdkantoor is gevestigd. Op een steenworp afstand in Krabbendam, waar het allemaal begon in 1963, vind je de werf- en werkplaats. Ook vinden hier de activiteiten plaats van zowel de afdeling Kleinbouw als Sophia Engineering.

Daarnaast heeft K_Dekker nog een vestiging in het bruisende Amsterdam, nabij Station Sloterdijk. Deze locatie biedt niet alleen gemakkelijk toegang tot het stedelijke netwerk, maar fungeert ook als een centraal knooppunt voor projecten in de regio.

4 openstaande vacatures van K_Dekker

 

3. ESJ (NL)

Naar openstaande vacatures

Op zoek naar een baan in finance? Maak kennis met ESJ: dé financieel vooruitdenkers! De mensen van ESJ helpen ondernemers om het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen, door ze te laten doen waar zij goed in zijn en ze te ondersteunen met expertise en een brede, toekomstgerichte blik. Als middelgroot kantoor biedt ESJ ‘the best of both worlds’. Hun team van professionals kan zich meten met de top van Nederland, waardoor ESJ naast mkb-ondernemers ook (internationale) multinationals tot de klantenkring kan rekenen. Tegelijkertijd behouden ze de menselijke maat, een strakke structuur met korte lijnen en vaste teams voor elke klant, zonder continue ruggespraak met ‘het hoofdkantoor’.

Over ESJ

ESJ is een accountants- en advieskantoor met diensten op het gebied van accountancy, belastingen, audit, corporate finance en HR- en salarissen. Inmiddels bestaat het kantoor meer dan 40 jaar en werken er circa 180 collega’s, verdeeld over 6 vestigingen. Tot hun cliëntenportefeuille behoren organisaties in het mkb+ segment, variërend van bedrijven in de handel en productie tot logistiek, non-profit en de culturele sector. Binnen de profitsector heeft een aanzienlijk deel van hun portefeuille een duidelijk internationaal karakter.

Werken bij ESJ

Bij ESJ vind je de drive en ambitie van een groot kantoor in combinatie met de sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid van een klein kantoor. Dit maakt ESJ het ideale bedrijf om je financiële carrière te starten of naar een hoger niveau te tillen. Je hebt dit zelf helemaal in de hand en draait aan de knoppen van je eigen carrière. ‘Engineer your career’ noemen ze dat bij ESJ. Ze bieden je volop kansen en mogelijkheden om het werk te doen dat bij jou past en alles uit je carrière te halen. Het maakt daarbij niet uit of je aan het begin van je carrière staat of al even op weg bent; voor elke financiële professional is er een uitdaging te vinden.

Waar zit ESJ?

ESJ heeft kantoren in Etten-Leur, Oosterhout, Zevenbergen, Zwijndrecht, Breda en Amsterdam. Verschillende teams vertegenwoordigen de diverse kantoren. Zo zijn bijvoorbeeld de accountancy- en fiscaalteams gevestigd in Etten-Leur, Oosterhout en Zwijndrecht. Het auditteam is gevestigd in Etten-Leur, het corporate finance team in Oosterhout en het HR- en salarisadviesteam in Zevenbergen.

21 openstaande vacatures van ESJ

Ontdek hier de andere 17 vacatures van ESJ.

 

4. SWIS (NL)

Naar openstaande vacatures

Duurzaam digitaal veranderen; daar staat dit bedrijf genaamd SWIS voor. SWIS bouwt websites en applicaties voor uiteenlopende organisaties, waarmee ze elke dag het internet een stukje mooier en beter maken. 

Over SWIS

Al sinds 1999 is het web het werkterrein van SWIS. Van daaruit gooien ze dagelijks alles in de strijd om een duurzame verandering in gang te zetten. Niet alleen voor opdrachtgevers, maar uiteindelijk voor iedereen die hiervan profiteert. Ze geloven dat de mogelijkheden op online gebied van vandaag en morgen de kans geven om vooruit te kunnen. Dit is volgens SWIS een grillige tocht die om durf, creativiteit, flexibiliteit, visie en controle vraagt. Daarom noemen ze dit ‘duurzaam digitaal veranderen’. 

Bij SWIS ontwikkelen ze hiervoor oplossingen die zijn gebaseerd op open standaarden. Ze kiezen niet zomaar voor de volgende trend en zijn secuur in het maken van keuzes als het gaat over de technologie voor de projecten die ze doen. Door slim en creatief te combineren, maken ze digitale ecosystemen die er ook nog eens mooi uitzien. Ook zorgen ze voor het onderhoud, oplossen van problemen en het toevoegen van nieuwe toepassingen. Zo maken ze dankzij hun digitale daadkracht van de wereld een betere plek, project voor project.

Werken bij SWIS

Hier werk je in multidisciplinaire teams aan projecten die maatschappelijk impact maken én waarvoor het bedrijf regelmatig awards in de wacht sleept! Projecten die echt wat betekenen en websites die het internet elke dag een stukje mooier maken. Jij laat met jouw werk een ‘footprint’ achter in onze (digitale) samenleving. Je maakt daarbij uitsluitend gebruik van de laatste technieken, programmatuur en content management systemen. 

SWIS noemt zichzelf ook wel een ‘open-source digitale speeltuin’, wat betekent dat je op onderzoek uit kan gaan op dit gebied en ervoor kan zorgen dat ze voor blijven lopen met nieuwe open source technieken, functies, programma’s en talen. Ze vinden het daarbij belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om jouw skillset continu bij te schaven, bijvoorbeeld door cursussen en trainingen te volgen. 

Waar zit SWIS?

SWIS is gevestigd op een toplocatie in Leiden. Het kantoor is maar op 12 minuten loopafstand van Centraal Station Leiden.

3 openstaande vacatures van SWIS

 

5. BUJA (BE)

Naar openstaande vacatures

Of je nu je eerste stappen op de arbeidsmarkt zet, aan de slag wil in diverse sectoren, wil genieten van mooie voordelen op maat of jezelf verder wil ontwikkelen; BUJA is de perfecte omgeving om je carrière een kickstart te geven of te boosten!

Over BUJA

BUJA bestaat sinds 2020 en is een consultancybureau in finance. Hun consultants ondersteunen uiteenlopende klanten op hun financiële afdeling. Het kan bijvoorbeeld gaan om het inboeken van facturen, uitvoeren van betalingen, opstellen van budgetten, maken van financiële rapportages, adviseren van het management over financiële strategieën en/of het optimaliseren van processen. Een breed pakket aan diensten en expertise voor klanten in zowel de publieke sector als de privésector en voor zowel de lange als korte termijn. Elke klant krijgt een professional(s) met de juiste vaardigheden en de juiste persoonlijkheid voor zijn team.

Werken bij BUJA

Je komt terecht in een moderne organisatie met een dynamisch, professioneel team dat momenteel hard groeit. Ze helpen niet alleen klanten om hun doelen te bereiken, maar ook hun eigen medewerkers. Ze zijn benieuwd naar jouw toekomstplannen en hoe zij jou hierin kunnen assisteren. Jij bent in control en kunt zelf aangeven wat je hoopt te bereiken. 

Daarbij vinden ze het belangrijk dat er een goede match is tussen klant en consultant, zodat er een prettige samenwerking ontstaat. Ze houden rekening met jouw persoonlijke behoeften, wensen en ambities.  

Waar zit BUJA?

Het adres is Industriepark B4 in Heist-op-den-Berg. De locatie van BUJA is het best te bereiken per wagen en met het openbaar vervoer is eventueel ook mogelijk. Bij BUJA werken ze heel weinig vanaf deze locatie. Ze werken vaak bij hun klanten die op maximaal een uur rijden van het kantoor vandaan zitten.

3 openstaande vacatures van BUJA

 

6. Otis (NL)

Naar openstaande vacatures

Otis is een ongekende wereldmarktleider. Het kan niet anders dan dat jij wel eens in een van hun liften hebt gestaan. Al 170 jaar (!) zijn ze actief in het produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van liften, roltrappen en rolpaden die in meer dan 200 landen worden gebruikt. Vanzelfsprekend vergt dit ook veel mankracht; ze hebben ruim 60.000 professionals in dienst, waarvan er ongeveer 350 mensen vanuit Nederland werken. 

Over Otis

De geschiedenis van Otis is een verhaal van vooruitgang en innovatie. In 1861 begint het allemaal met Elisha Otis: de man die de eerste lift met veiligheidsriem verkocht. Zijn uitvinding leidde tot een ware revolutie in de industrie van liften en bood niet alleen nieuwe mogelijkheden voor mensen om zich te verplaatsen, maar maakte het gebruik van liften ook stukken veiliger. Vanaf die tijd zijn er nog vele mijlpalen die Otis hebben geholpen om ‘s werelds grootste service-, installatie- en productiebedrijf van liften én roltrappen te worden. Maar ook nu ze deze titel hebben, zijn ze zeker niet van plan om stil te zitten. Ze blijven continu innoveren om de industrie veiliger en duurzamer te maken tot ver in de toekomst. 

Werken bij Otis

Werken bij Otis betekent dat je een bijdrage levert aan unieke producten en services, waardoor maar liefst 2.2 miljard mensen zich dagelijks kunnen verplaatsen. Otis bedient klanten in meer dan 200 landen en heeft meer dan 2.3 miljoen liften en roltrappen wereldwijd geplaatst. Hun lifinstallaties en -systemen zijn te vinden op de meest beroemde locaties: van de Eiffeltoren in Parijs en de Mondriaantoren in Amsterdam tot aan het hoogste gebouw ter wereld de Burj Khalifa in Dubai. Een bijzondere werkgever dus!

Je wordt onderdeel van een groot team van meer dan 71.000 werknemers, waaronder fabrieks- en veldtechnici, verkoopspecialisten, ingenieurs en experts op het gebied van digitale technologie. Binnen het team krijgt elke werknemer de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en door te groeien middels een scholingsprogramma. Ook vind je hier solide vergoedingen en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Waar zit Otis?

Het hoofdkantoor van Otis is gevestigd in Utrecht aan de Papendorpseweg 83. Deze straat ligt vlak bij de snelweg, dus met de auto kun je gemakkelijk naar het kantoor reizen. Ook is er een bushalte op ongeveer 12 minuten loopafstand. 

16 openstaande vacatures van Otis

Bekijk hier de andere 12 vacatures van Otis.

 

7. Topgeschenken

Naar openstaande vacatures

And last but not least: we sluiten de lijst af met een van de bekendste namen in de Nederlandse e-commerce: Topgeschenken. Ze begonnen ooit als bloemist, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een grote online shop met geschenken, bloemen, taarten en fruit. Bij Topgeschenken Nederland BV gaan ze elke dag met volle energie aan de slag om kostbare momenten te creëren en een glimlach op het gezicht van hun klanten te brengen. 

Over Topgeschenken

Mensen een goed gevoel bezorgen, daar gaan ze bij Topgeschenken voor met vier verschillende merken: Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Toptaarten.nl en Topfruit.nl. Dagelijks zetten ze zich met hart en ziel in om een waardevol gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient. Dit doen ze door middel van het bezorgen van een persoonlijke boodschap met bloemen, taart & gebak, fruit, wijn, champagne, cadeaubonnen en nog veel meer. Ze bieden dus een breed assortiment aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Werken bij Topgeschenken

Als je bij Topgeschenken gaat werken, krijg je de kans om impact te maken op de groei en het succes van de webwinkel. Geen dag is hier hetzelfde! Samen met het team –bestaande uit ongeveer 130 gedreven mensen– verras je dagelijks duizenden klanten met de mooiste geschenken. Je draagt dus (indirect) bij aan het geluk van vele Nederlanders!

Het werken bij Topgeschenken brengt daarnaast nog andere voordelen met zich mee, zoals 20% korting op het assortiment, dagelijks een goed verzorgde lunch, onbeperkt toegang tot het trainingsplatform GoodHabitz en gezellige uitjes die door de personeelsvereniging worden georganiseerd. 

Waar zit Topgeschenken?

Het kantoor is gevestigd aan de Noorderdreef 60 in Nieuw-Vennep. Op 400 meter ligt een bushalte en op 7 minuten fietsafstand het station. Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar; er zijn voldoende parkeerplekken voor de deur.

2 openstaande vacatures van Topgeschenken

 

Ik zoek werk en vind een baan bij &Work

Vind een baan die past bij je ambities, wensen, talenten & persoonlijkheid. Of je nou op zoek bent naar iets nieuws, iets anders of simpelweg meer uit je carrière wil halen. Bij &Work vind je een uitgebreid aanbod van vacatures in heel Nederland en België. Staat jouw nieuwe baan nog niet bij de bovengenoemde vacatures? Bekijk dan hier ons volledige vacatureoverzicht

Denk je dat jouw bedrijf ook op deze lijst zou moeten staan? Ontdek meer over wat &Work kan doen en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan of upload direct je vacature!

Tags: , , , ,