Bedrijven in NL & BE die nú groeien & talentvol personeel zoeken!

7 bedrijven die nu groeien

Deze bedrijven in Nederland & België zijn nog steeds volop op zoek naar talentvol personeel!

Wat COVID-19 ons geleerd heeft, is dat verandering onvermijdelijk is. De toekomst is onzeker en op invloeden van buitenaf heb je lang niet altijd grip. Ook jij staat misschien op een hele andere plek in je leven, dan dat je ooit – in pre-coronatijdperk – had kunnen bedenken. Zit je goed? Of is het tijd voor een andere baan, nieuwe omgeving en inspirerende mensen. Want op een nieuwe baan, heb je wél invloed. Misschien vind je wel jouw toekomst bij één van deze 7 bedrijven. Zij zoeken naar talent om de toekomst samen sterk tegemoet te gaan.

Bekijk alle vacatures van &Work >

Ik zoek werk

Ben je werkzoekend, misschien omdat je toe bent aan verandering of omdat je ook nu wil doorgroeien in je carrière? Je kunt nog steeds bij &Work terecht.

Van Cyso tot Trifork, i3D.net en Marble Finance; bekijk deze bedrijven en hun vacatures – dit is hét moment om te solliciteren!

(Note: laatste update 16 mei 2022)

  1. Cyso
  2. Trifork
  3. Relay42
  4. i3D.net
  5. Grant Thornton
  6. Marble Finance
  7. Londen & Van Holland

Bekijk alle vacatures van &Work >

 

1. Cyso

Naar openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een baan waarin je andere organisaties helpt om websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24/7 online te houden? Wil je werken voor mooie klanten die actief zijn in branches als de zorg, IT of overheid? En wil je graag aan de slag bij een flexibele werkgever waar je de ruimte krijgt om te doen waar je echt goed in bent? Dan ben je bij Cyso aan het juiste adres!

Over Cyso

Cyso is een van de eerste onafhankelijke managed hosting provider van Nederland. Kwaliteit, service én technische kennis staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Met meer dan 50 man en 25 jaar ervaring werken ze dagelijks aan diverse IT-oplossingen voor klanten. Oplossingen die veilig, stabiel en innovatief zijn. De mensen van Cyso hebben een grote liefde voor IT en zijn ervan overtuigd dat dit essentieel voor elke organisatie. Door hun ruime ervaring en know-how hebben ze talloze bedrijven met succes geholpen. Ze beheren de cloud-omgevingen van deze bedrijven en daarnaast is het vanuit Cyso mogelijk om makkelijk te outsourcen.

Werken bij Cyso

Bij Cyso heerst een open en informele sfeer, waar je samen met een hecht team gaat werken en waar ook ruimte is voor gezelligheid. Het team organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals hun PZAP avonden waar uitgebreid geknutseld wordt met techniek – onder het genot van patat, pizza’s en bier. 

Het team van Cyso vindt het erg belangrijk dat je op kantoor kunt zijn wie je bent en (uit)dragen wat je wil. Iedereen is betrokken bij elkaar, je kan altijd je verhaal kwijt en je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen (zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk gebied).

Waar is Cyso gevestigd?

Als je bij Cyso gaat werken, dan kom je in een gloednieuw pand terecht direct achter het station in Alkmaar. Dit is een inspirerende locatie, waar vitaliteit, inspiratie en plezier hand in hand gaan met topprestaties. Op kantoor ben je zelf de regisseur van jouw flexwerkplek. Met welke computer werk je graag? En ga je het liefst zittend, staand of fietsend te werk? Dat bepaal jij!

4 open vacatures van Cyso

 

2. Trifork

Naar openstaande vacatures

Trifork helpt andere bedrijven om te innoveren door technologie. Dit doen ze door projecten uit te voeren rond de kernprocessen van hun klanten. Dit zijn klanten als Cito, CBR, Rabobank, Nederlandse Loterij en vele andere.

Over Trifork

Bij Trifork staan ze aan de frontlinie van innovatie. Ze zijn een IT en business service provider die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze dagen zichzelf continu uit op dit gebied en willen de beste digitale oplossingen bedenken voor een betere wereld. Het team van Trifork houdt daarom de nieuwste trends in de gaten en werkt regelmatig samen met experts. Ze werken samen aan projecten in verschillende domeinen, waarin complexe technologische uitdagingen de rode draad vormen. Op dit moment voeren ze projecten uit in educatie, fintech en de gaming industrie. Welk uniek idee de klant ook heeft; Trifork voert het uit! 

Trifork maakt écht een verschil, niet alleen voor hun klanten maar ook voor de rest van de wereld. Daarom zijn ze partner voor de Ocean Race Stopover in Aarhus in 2023. Op die manier leveren ze een bijdrage aan de wereld, door mensen bewust te maken en te starten met het proces van verandering.

Werken bij Trifork

Bij Trifork volgen ze in hun werk de slogan: Do cool stuff, have fun doing it and tell the world about it. Ze zijn een innovatieve organisatie, met hun eigen manier van werken, een goede werk-privébalans en regelmatig kennismeetings. Ze werken met self-managed teams. Er is een platte hiërarchie, open instelling en een grote drijfveer om verder door te ontwikkelen.

Waar is Trifork gevestigd?

Trifork is razendsnel uitgegroeid en zit vandaag de dag door heel Europa verspreid. In Nederland zijn ze gevestigd in Amsterdam en Eindhoven. De buitenlandse kantoren zitten in Oostenrijk, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten.

1 open vacature van Trifork

 

3. Relay42

Naar openstaande vacatures

Relay42 is een Orchestration Customer Data Platform dat andere bedrijven helpt om betekenisvolle klantrelaties te creëren. Dit doen ze door slimme technologie te gebruiken om interacties om te zetten in de juiste customer journeys. Ze geven bedrijven de vrijheid, flexibiliteit en wendbaarheid om duurzame klantrelaties op te bouwen met dank aan waardevolle klantgegevens.   

Over Relay42

Voor Relay42 begon het allemaal in 2011: twee afgestudeerden van de opleiding Computer Science hadden een geweldig idee. Wat nou als we marketeers in staat kunnen stellen om betere customer journeys te creëren dankzij smart technology? Vijf andere experts vonden dit ook een topidee. Samen bouwden ze een toonaangevend Europees data management platform, dat vanaf dag 1 helemaal onafhankelijk was. 

Daarna werd het platform als maar groter en groter. Vandaag de dag is Relay42 uitgegroeid tot een platform met branche-gespecialiseerde kunstmatige intelligentie en een Orchestration Engine die bedrijven helpt om slimme voorspellingen om te zetten in duurzame klantrelaties. Bedrijven als KLM, Mazda, FedEX, Heineken en Vattenfall maken al gebruik van het platform en het aantal klanten groeit gestaag door.

Werken bij Relay42

Als je bij Relay42 gaat werken, dan kom je in een leuk, ambitieus en behulpzaam team terecht. Het team bestaat uit meer dan 25 nationaliteiten. Het zijn innovators, denkers en facilitators van verandering. Ze zijn allemaal op hun eigen manier uniek, maar delen wel allen dezelfde ambitie om de wereld van marketingtechnologie te transformeren. Als je zoekt naar een werkplek waar je jouw talent kan laten zien, jouw ideeën kan delen en plezier kunt hebben, dan ben je bij Relay42 op de juiste plek!

Waar is Relay42 gevestigd? 

Het kantoor van dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam, dichtbij verschillende bushaltes. Het bedrijf heeft ook kantoren in Parijs, Londen en Singapore.

3 open vacatures van Relay42

 

4. i3D.net

Naar openstaande vacatures

Een game die vastloopt? Dat is irritant! Dat vond de oprichter van i3D.net, Stijn Koster, ook al terug in 2002. Toen Stijn een student was wilde hij graag de game experience van zijn vrienden verbeteren door customer game servers te verhuren. Daarom richtte hij in 2004 zijn eigen bedrijfje op: i3D.net! Vandaag de dag werkt hij samen met zijn team vanuit een kantoor in het centrum van Rotterdam. Hun doel? Om zoveel mogelijk gamers te bereiken.

Over i3D.net

i3D.net is razendsnel uitgegroeid tot één van de grootste game server providers in de Benelux. En dit trok de aandacht! Gamegigant EA nam contact op met het bedrijf om samen te werken. Naast EA, heeft i3D.net ook de hosting gedaan voor onder andere Splash Damage, Activision en THQ. Van het ondersteunen van individuele gamers tot de hosting van grote games; i3D.net groeide met succes verder. 

i3D.net heeft de game-ervaring van duizenden mensen over de hele wereld verbeterd. Om dit zo goed mogelijk te blijven doen, zijn ze zichzelf en hun technologie continu aan het verbeteren. In 2009 bouwden ze een datacentrum in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Vandaag de dag is dat één van de grootste in de regio. En daar bleef het niet bij. In 2013 openden ze hun deuren voor klanten die niet gamen. Nu kunnen verschillende soorten klanten gebruik maken van hun premium infrastructuur.

Werken bij i3D.net

Weet jij wat er voor nodig is om software te ontwerpen waar meer dan 1 biljoen mensen gebruik van kunnen maken? Bij i3D.net weten ze dat. Ze kunnen jouw hulp hier goed bij gebruiken! Wil jij een belangrijke rol spelen in het succes van AAA games? i3D.net zoekt naar gekwalificeerde developers die ze helpen om hun schaalbaarheid naar een hoger niveau te tillen. 

Als je bij dit bedrijf gaat werken, dan kom je in een behulpzaam en ambitieus team terecht. Het team is een goede mix tussen zowel mannen als vrouwen die van IT houden. Zij proberen altijd alles naar the next level te brengen – of het nou gaat om het bedrijf of een videogame. Breng bij dit bedrijf je carrière naar nieuwe hoogten en ontplooi jezelf verder binnen jouw vakgebied.

Waar is i3D.net gevestigd? 

i3D.net heeft twee kantoren: één in Capelle aan den IJssel en één in Californië!

3 open vacatures van i3D.net

 

5. Grant Thornton

Naar openstaande vacatures

Grant Thornton is een toonaangevend internationaal fullservice accountancy- en advieskantoor. Ze brengen expertise van wereldformaat dichtbij huis.

Over Grant Thornton

In Nederland werken ruim 400 toegewijde professionals vanuit acht kantoren aan solide en slimme oplossingen voor hun klanten. Dit doen zij in een omgeving waarin samenwerken -binnen en buiten hun eigen vakgebied-, een pragmatische aanpak en persoonlijk betrokken belangrijke componenten zijn. De lijnen met het management zijn kort en diverse disciplines werken voortdurend samen.

De ambitie van Grant Thornton is om een vooraanstaande positie in te nemen in de Nederlandse accountancy- en adviesmarkt.

Zij willen dynamische organisaties begeleiden bij het scheppen van ruimte voor groei. Hun kernwaarden geven richting aan hoe deze ambitie verwezenlijkt kan worden. Dit zijn de kernwaarden: leadership, collaboration, agility, excellence, respect en responsibility. Deze waarden ondersteunen hun cultuur en zijn verankerd in alles wat ze doen.

Werken bij Grant Thornton

De medewerkers in Amsterdam vormen een hecht team, dat zeer ervaren is op financieel, fiscaal, juridisch en administratief gebied. Hun doel is om ondernemingen te helpen met zakelijke en financiële doelstellingen en ambities te realiseren.

Grant Thornton biedt een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen zij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma (allen geaccrediteerd door de NBA), intern stagebureau en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

Waar is Grant Thornton gevestigd?

Met ongeveer 70 medewerk(st)ers is de Amsterdamse vestiging van Grant Thornton gevestigd in een modern pand, The New Loft Office, in Amsterdam-Zuidoost. Het kantoor ligt op steenworpafstand van onder meer de Amsterdam ArenA, de Ziggo Dome, de Heineken Music Hall en de ArenA Boulevard. Het kantoor is prima te bereiken per auto, maar ook zeker per openbaar vervoer. Het belangrijke ov-knooppunt Amsterdam Bijlmer-Arena, waar zowel de trein, metro en bus stopt, ligt op nog geen vijf minuten loopafstand.

13 open vacatures van Grant Thornton

Bekijk hier de andere openstaande vacatures.

 

6. Marble Finance

Naar openstaande vacatures

Bij Marble zijn ze gek op alles wat met finance te maken heeft. Met hun finance en auditing expertise helpen ze internationale scale-ups om hun financiële afdeling en processen te automatiseren en professionaliseren.

Over Marble Finance

Marble Finance is een jong en dynamisch bedrijf dat één heel duidelijk doel voor ogen heeft: mooie financiële resultaten opbouwen voor andere bedrijven en daarbij écht impact maken. In een klein – maar zeer gezellig – team zorgen ze ervoor dat zij audit-ready zijn, betrouwbare managementinformatie hebben en dankzij een strak en efficiënt proces klaar zijn om verder op te schalen. Marble helpt bij het opzetten hiervan en kan ook de in-house (business & financial) controller zijn.  

Bij Marble vinden ze het belangrijk om samen het verschil te maken. Daarom worden ze onderdeel van het team van de klant, zodat de klant een multidisciplinair team tot zijn beschikking heeft. Ze hebben veel kennis en ervaring in huis: van het managen van (finance) teams tot het werken met bijzondere scale-ups. Als klant krijg je de beste service en weet je dat het team van Marble altijd voor je klaarstaat. Ze communiceren met korte lijnen en hebben een open, transparante houding.

Samen zorgen ze ervoor dat hun klanten toekomstproof zijn met betrekking tot hun financials. Ze leveren tijdig rapportages met relevante stuurinformatie aan, leggen meer uit over wet- en regelgeving en vinden het erg belangrijk dat zowel de organisatie als de accountant blij is. Dat doen ze op een manier die bij ze past: persoonlijk, kritisch en vindingrijk.

Werken bij Marble Finance

Marble is opgericht door Myrna van Tuijl en Marfred de Leeuw. Zij hebben beide hun droombaan gecreëerd met Marble en zijn ervan overtuigd dat jouw droombaan ook hier op je wacht. Werken bij dit bedrijf staat gelijk aan een continue uitdaging voor jou als professional en als mens. Een upgrade van je persoonlijke en professionele skillset is daarbij gegarandeerd. Ze staan nooit stil en dus jij ook niet. 

Er werken momenteel 8 mensen bij het bedrijf, die allen niet kunnen wachten tot hun nieuwe collega gaat beginnen. Samen ga je alle uitdagingen aan en maak je écht impact bij andere bedrijven. Je laat organisaties groeien, maakt hun financiën op orde en stoomt ze klaar voor de toekomst. 

Bij Marble kun je een inspirerende werkomgeving verwachten, waarin jij veel ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling. Ook vinden ze lol maken een essentieel onderdeel. Daar maken ze graag tijd voor, bijvoorbeeld door leuke teamevents.

Waar is Marble Finance gevestigd?

Het kantoor van Marble is gevestigd op een toplocatie, namelijk in hartje centrum van Utrecht. Vanaf het station sta je met 5 minuten lopen op het kantoor. Ideaal dus als je buiten Utrecht woont.

3 open vacatures van Marble Finance

 

7. Londen & Van Holland

Naar openstaande vacatures

Londen & Van Holland is het grootste zelfstandige accountants- en belastingadvieskantoor van Amsterdam. Het bedrijf bestaat al sinds 1994 en is (inter)nationaal actief met ruim 100 medewerkers en 8 vennoten. 

Over Londen & Van Holland

Londen & Van Holland zijn accountants die de kansen achter cijfers zien. Die visie tonen en marsroutes uitstippelen. Zij zijn fiscalisten die niet de klant belasten met oplossingen vinden, maar ze zelf aandragen. Inventief, integer en doelgericht. En zij zijn adviseurs die de financieel-juridische positie van cliënten optimaliseren. Nu, straks en in de toekomst.

Klanten zijn veelal ondernemingen en ondernemers in het mkb. Ook vaak ex-ondernemers, die op een succesvolle carrière terugkijken. Klanten kiezen voor hun omdat ze groot genoeg zijn om complexe zaken uiterst professioneel te begeleiden. Tegelijk compact genoeg om hun relaties persoonlijk te kennen en te waarderen. En ze 1-op-1 de excellente service te bieden die men verwacht. Teamwork met resultaat!

De menselijke maat, in combinatie met hoogopgeleide, ervaren specialisten maakt Londen & Van Holland een preferred supplier. Het respect, de kwaliteit en het ondernemerschap dat ze daarbij aanwenden, maakt hun volgens velen uniek.

Werken bij Londen & Van Holland

De bedrijfswaarden van Londen & Van Holland zijn Respect, Integriteit, Kwaliteit en Ondernemerschap (RIKO). Bij het maken van keuzes, zijn deze waarden leidend en dit resulteert in een lange termijn visie. Ze zijn van mening dat een kantoor niet alleen op financiën aangestuurd moet worden, omdat dat zou leiden tot een voor hen ongewenste korte termijn visie. Natuurlijk zijn financiën niet onbelangrijk, ook het kantoor moet financieel in evenwicht zijn. Echter, hebben zij financiën niet als primair doel gesteld. Financiën zijn voor hen een gevolg van hoe zij werken.

Waar is Londen & Van Holland gevestigd? 

Het kantoor van Londen & Van Holland is gevestigd op het Steigereiland in Amsterdam-Oost. Ze zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

4 open vacatures van Londen & Van Holland

 

Ik zoek werk en vind een baan bij &Work

Vind een baan die past bij je ambities, wensen, talenten & persoonlijkheid. Of je nou op zoek bent naar iets nieuws, iets anders of simpelweg meer uit je carrière wil halen.

Denk je dat jouw bedrijf ook op deze lijst zou moeten staan? Ontdek meer over wat &Work kan doen en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan of upload direct je vacature!

Tags: , , ,