Bedrijven in NL & BE die nú groeien & talentvol personeel zoeken!

Blog bedrijven die nu groeien

Deze bedrijven in Nederland & België zijn nog steeds volop op zoek naar talentvol personeel!

Wat COVID-19 ons geleerd heeft, is dat verandering onvermijdelijk is. De toekomst is onzeker en op invloeden van buitenaf heb je lang niet altijd grip. Ook jij staat misschien op een hele andere plek in je leven, dan dat je ooit – in pre-coronatijdperk – had kunnen bedenken. Zit je goed? Of is het tijd voor een andere baan, nieuwe omgeving en inspirerende mensen. Want op een nieuwe baan, heb je wél invloed. Misschien vind je wel jouw toekomst bij één van deze 7 bedrijven. Zij zoeken naar talent om de toekomst samen sterk tegemoet te gaan.

Ook méér uit je werk halen?

Check vacatures van 300+ verschillende bedrijven.

Welke baan zoek je?

Locatie?Nieuwste vacatures:

Junior Sales Consultant

&Work, Amsterdam

Lead AI Engineer

Caide, Den haag

Implementatie Coördinator

OfficeGrip BV, Oud gastel

Bekijk alle vacatures van &Work >

Ik zoek werk

Ben je werkzoekend, misschien omdat je toe bent aan verandering of omdat je ook nu wil doorgroeien in je carrière? Je kunt nog steeds bij &Work terecht.

Van Ideo tot Trifork, Klup en Schut van de Ven; bekijk deze bedrijven en hun vacatures – dit is hét moment om te solliciteren!

(Note: laatste update 7 september 2022)

  1. Atlas Fiscalisten
  2. Trifork
  3. OMVE
  4. Klup
  5. Schut van de Ven
  6. Ideo
  7. Syrinx

Bekijk alle vacatures van &Work >

 

1. Atlas Fiscalisten

Naar openstaande vacature

Atlas Fiscalisten is het grootste tax-only advieskantoor in Nederland. Ze richten zich volledig op fiscaal advies en werken met échte vakspecialisten.

Over Atlas Fiscalisten

Atlas is opgericht in 2010 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd, dankzij hun passie en onderscheidende, persoonlijke dienstverlening. Ze richten zich alleen op de vakgebieden waar ze echt in uitblinken – corporate tax, valuation services, transfer pricing, global indirect tax, belastingen voor werkgevers, tax accounting, fusies & overnames en private client. Atlas adviseert op hetzelfde niveau als de grootste advieskantoren, toch zijn ze anders. Ze werken als partners en trusted advisors samen met cliënten en daarnaast investeren ze met hun persoonlijke service in langdurige relaties. Door het werken met kleine teams kan een cliënt makkelijk contact opnemen en erop vertrouwen dat alle teamleden betrokken en gemotiveerd zijn.   

Werken bij Atlas Fiscalisten

Als je bij Atlas gaat werken, word je onderdeel van team dat bestaat uit ongeveer 70 collega’s. Zij hebben allen een passie voor het vak, werken als één team en hebben plezier hoog in het vaandel staan. Daarnaast werken ze nauw samen met andere specialisten, bijvoorbeeld advocaten of notarissen van kantoren die een vergelijkbare mindset hebben en op hetzelfde niveau zitten qua ervaring, betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak. Hierdoor kunnen ze multidisciplinaire adviezen en expertise aanbieden aan hun cliënten. 

Waar is Atlas Fiscalisten gevestigd?

Het kantoor is gevestigd op een mooie locatie in Amsterdam. Met het openbaar vervoer kun je makkelijk op de locatie komen, want meerdere trams, metro’s en bussen stoppen in de buurt.

1 open vacature van Atlas Fiscalisten

 

2. Trifork

Naar openstaande vacature

Trifork helpt andere bedrijven om te innoveren door technologie. Dit doen ze door projecten uit te voeren rond de kernprocessen van hun klanten. Dit zijn klanten als Cito, CBR, Rabobank, Nederlandse Loterij en vele andere.

Over Trifork

Bij Trifork staan ze aan de frontlinie van innovatie. Ze zijn een IT en business service provider die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze dagen zichzelf continu uit op dit gebied en willen de beste digitale oplossingen bedenken voor een betere wereld. Het team van Trifork houdt daarom de nieuwste trends in de gaten en werkt regelmatig samen met experts. Ze werken samen aan projecten in verschillende domeinen, waarin complexe technologische uitdagingen de rode draad vormen. Op dit moment voeren ze projecten uit in educatie, fintech en de gaming industrie. Welk uniek idee de klant ook heeft; Trifork voert het uit!

Werken bij Trifork

Bij Trifork volgen ze in hun werk de slogan: ‘Do cool stuff, have fun doing it and tell the world about it’. Ze zijn een innovatieve organisatie met een eigen manier van werken, een goede werk-privébalans en toffe kennismeetings. Ze werken met self-managed teams. Er is een platte hiërarchie, open instelling en een grote drijfveer om verder door te ontwikkelen.

Waar is Trifork gevestigd?

Trifork is razendsnel uitgegroeid en zit vandaag de dag door heel Europa verspreid. In Nederland zijn ze gevestigd in Amsterdam en Eindhoven. De buitenlandse kantoren zitten in Oostenrijk, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten.

1 open vacature van Trifork

 

3. OMVE

Naar openstaande vacatures

OMVE is een toonaangevende leverancier van hoogkwalitatieve, kleinschalige apparatuur voor vloeibare processen voor laboratoria en proeffabrieken.

Over OMVE

OMVE is opgericht in 1993 en ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert nu het breedste scala aan complete procesapparatuur. Hun sterke focus op kleinschalige industriële apparatuur maakt OMVE uniek in de wereld en dé specialist in de markt. Elk jaar zijn ze aan het groeien en voegen ze nieuwe technologieën en ontwikkelingen toe aan hun portfolio. Op dit moment bieden ze meer dan 11 verschillende technologieën aan die volledig worden geïntegreerd in één procesinstallatie. Ook kunnen ze uitgebreide kennis leveren door middel van hun R&D, mechanische, elektrische, software en procesingenieurs. Je kunt OMVE dus ook een one-stop-shop voor procesapparatuur noemen. 

Werken bij OMVE

Het bedrijf groeit razendsnel en zoekt altijd naar nieuw talent om de uitbreiding te ondersteunen. Help jij hierbij? Je kunt een fijne, informele werksfeer verwachten waar je al jouw passies kan omzetten in een succesvolle carrière. En waar je alle ruimte krijgt om initiatief te nemen en jouw ideeën te delen. Verder kun je rekenen op 25 vakantiedagen, een pensioenregeling, 13 ADV-dagen, opleidingsmogelijkheden en een goed salaris afgestemd op je ervaring.

Waar is OMVE gevestigd? 

OMVE is gevestigd aan de Gessel 61 in Utrecht.

7 open vacatures van OMVE

Bekijk hier de 4 andere vacatures.

 

4. Klup

Naar openstaande vacature

Nieuwe mensen in de buurt ontmoeten voor laagdrempelige activiteiten of juist voor een groot avontuur? Dankzij Klup is dit zo geregeld. Klup is dé app voor 50-plussers zodat zij samen met anderen op pad kunnen gaan en activiteiten kunnen ondernemen.

Over Klup

De sociale app van Klup verbindt gebruikers online met elkaar; met als doel offline ervaringen te delen en een positieve impact te maken op het leven van hun ‘kluppers’. Dagelijks maken duizenden mensen gebruik van de app en worden er ruim 300 activiteiten en ontmoetingen per week georganiseerd. Je kunt denken aan toffe activiteiten als een wintersporttripje, gezellige tapas-avondjes of een stadstour. Ze werken actief samen met aansprekende partners om zo de doelgroep creatief te bereiken en nog meer te activeren.

Werken bij Klup

Klup groeit in sneltreinvaart en daarom is dit het perfecte moment om in te stappen en samen met de organisatie verder te groeien en nóg meer impact te maken. Ze werken momenteel aan een schaalbare technische oplossing, waar jij een belangrijke rol in kunt spelen. En dat is niet het enige: bij Klup hebben ze grote ambities. Ze kunnen namelijk niet wachten om ook buiten Nederland het sociale platform voor 50-plussers te worden. Ben jij de ondernemende en creatieve persoon die hierbij gaat helpen? En zie jij het ook als een gave uitdaging om in 2026 niet duizenden, maar miljoenen ‘kluppers’ te verbinden en te inspireren? Dan voegen ze jou graag toe aan hun topteam!

Waar is Klup gevestigd? 

Klup is gevestigd in Amsterdam in de buurt van station Duivendrecht en de A10.

1 open vacature van Klup

 

5. Schut van de Ven

Naar openstaande vacature

Schut van de Ven is een Amsterdams notariskantoor dat gespecialiseerd is in ondernemingsrecht, onroerend goed en personen-, familie- en erfrecht. Ze staan dicht bij ondernemers en stakeholders, en werken met veel private equity clubs samen.

Over Schut van de Ven

Schut van de Ven is een onafhankelijk notariskantoor met een uitgebreid netwerk van accountants, fiscalisten, makelaars, advocaten en financiële adviseurs. Door dit netwerk kunnen zij een compleet pakket van diensten leveren. Schut van de Ven onderscheidt zich daarbij door een praktische en oplossingsgerichte benadering en een snelle dienstverlening. Daarnaast staat persoonlijk en laagdrempelig klantcontact centraal. Het kantoor wordt vaak gezien als een goed alternatief voor de andere notariskantoren op de Zuidas.

Werken bij Schut van de Ven

Bij dit notariskantoor kom je terecht in een team van ongeveer 35 enthousiaste medewerkers. Zij vinden de relatie met elkaar, maar ook met de cliënten erg belangrijk. Daarnaast staan respect, plezier en samenwerken voor iedereen centraal. 

Je kunt rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, genoeg vakantiedagen en volop de ruimte om jezelf (op persoonlijk of vakinhoudelijk gebied) verder te ontwikkelen. Gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Waar is Schut van de Ven gevestigd?

Het kantoor is gevestigd in Amsterdam aan de Piet Heinkade. Met het openbaar vervoer kom je makkelijk op de locatie.

1 open vacature van Schut van de Ven

 

6. Ideo

Naar openstaande vacatures

Ideo helpt organisaties met het behalen van tastbare resultaten op het gebied van service- en onderhoudsprocessen in SAP. Ze implementeren en optimaliseren deze processen, waarbij continu gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën.

Over Ideo

Ideo creëert maximale businesswaarde met het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen binnen organisaties. De focus ligt hierbij op de ondersteuning van het gehele operationele proces. Voor het creëren van maximale businesswaarde vindt Ideo oplossingen in standaard SAP producten en SAP complementaire producten. Om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben ze voor specifieke branches zelf producten en templates in SAP ontwikkeld.

Werken bij Ideo

Werken bij Ideo betekent werken in een open en collegiale werkomgeving waar genoeg ruimte is voor persoonlijke inbreng. Ideo is er van overtuigd dat de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in hoge mate de kwaliteit van het bedrijft bepaalt. Vandaar dat zij alle mogelijkheden krijgen om gewenste carrièrestappen te verwezenlijken. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te verdiepen in nieuwe trends. 

Waar is Ideo gevestigd?

Ideo is gevestigd aan de Europalaan 30 in ‘s-Hertogenbosch. Deze locatie is goed te bereiken, want de A59 ligt ernaast en bushaltes liggen op ongeveer 600 meter afstand. Ook is station ‘s-Hertogenbosch-Oost op maar 7 minuten fietsafstand.

3 open vacatures van Ideo

 

7. Syrinx

Naar openstaande vacature

Syrinx Industrial Electronics is dé plek waar ontwikkeling, onderzoek en productie van hoogwaardige industriële elektronica & software samenkomen. En waar ervaren engineers het hart van machines op maat ontwikkelen. 

Over Syrinx

Syrinx is opgericht in 1993 door de drie huidige eigenaren: Hans Helmhout, Rob Hartman en Eugene Faas. Zij hadden toendertijd al jaren ervaring in de automatiseringspraktijk en wilden geen ‘gewoon’ bedrijf starten met een standaard aan techniek gerelateerde naam, maar een bedrijf dat net even wat ‘anders’ is. Ze kozen daarom voor de naam Syrinx, wat uit de Griekse mythologie komt. Het betekent dat alles in de wereld continu verandert en je daarin moet meebewegen. De technologie van Syrinx is ook bestand tegen de constante verandering en staat voor vooruitgang. Ze helpen klanten om te groeien en om mee te gaan met de veranderende tijden – bijvoorbeeld tijdens de pandemie.

Het bedrijf onderzoekt, ontwikkelt en produceert maatwerk elektronica en (embedded) software voor allerlei toepassingen in de industrie. Ze leveren bijvoorbeeld producten op het gebied van bewaking en monitoring van wisselverwarmingssystemen en noodverlichtingssystemen in spoorwegtunnels.

Werken bij Syrinx

Bij Syrinx beseffen ze zich goed dat een prettige, uitdagende en veilige werkplek een must is voor vele mensen. Om een fijne werkomgeving te realiseren en hun doelstellingen & kernwaarden te kunnen waarborgen, kijken ze daarom steeds weer naar zichzelf. Hoe gaat het nu met ons? Hoe hebben de medewerkers het? Continu zijn ze zichzelf aan het verbeteren. Ze zijn van mening dat als een werknemer zich prettig voelt hij of zij met plezier naar werk zal gaan. Hier plukt het bedrijf, maar vooral ook de klanten, de vruchten van. Ze betrekken daarom hun eigen mensen nauw bij het hele proces, geven ze veel ruimte voor eigen inbreng en waarderen ze voor het werk dat ze leveren.

Waar is Syrinx gevestigd? 

Het bedrijf is gevestigd aan de Overspoor 35 in Nibbixwoud – in de buurt van de A7.

1 open vacature van Syrinx

 

Ik zoek werk en vind een baan bij &Work

Vind een baan die past bij je ambities, wensen, talenten & persoonlijkheid. Of je nou op zoek bent naar iets nieuws, iets anders of simpelweg meer uit je carrière wil halen.

Denk je dat jouw bedrijf ook op deze lijst zou moeten staan? Ontdek meer over wat &Work kan doen en vraag vrijblijvend een intakegesprek aan of upload direct je vacature!

Tags: , , , ,