Welk bedrijf biedt volgens jou de meest aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden?

Wat vind jij het belangrijkste in een nieuwe baan? Een goed salaris natuurlijk! Maar kijk jij ook naar wat een werkgever behalve het salaris nog meer te bieden heeft? Bij de volgende bedrijven zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden zo aantrekkelijk dat je er bijna vrijwillig zou gaan werken.

Ook méér uit je werk halen?

Check vacatures van 300+ verschillende bedrijven.

Welke baan zoek je?

Locatie?Nieuwste vacatures:

Junior Sales Consultant

&Work, Amsterdam

Beginnend Assistent Accountant

ESJ Financieel Vooruitdenkers, Etten-leur

Payroll Administrator

GJ de HR partner, Naaldwijk

Bekijk alle vacatures van &Work >

Het hele pakket

Het veelzijdige IT-bedrijf Avanade biedt zijn werknemers het hele pakket aan. En dan hebben we het niet over een bedrijf met een tiental werknemers. Nee, bij Avanade werken maar liefst 370 mensen! Dan zal dat arbeidsvoorwaardenpakket wel heel aantrekkelijk zijn.
En dat is het!
Zo heeft het bedrijf persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Voor elke werknemer stellen ze een persoonlijk ontwikkelingsplan op om je te helpen stappen te maken in je carrière. Ze bieden hun werknemers daarbij ook 15 trainingsdagen per jaar aan, die je kunt besteden aan trainingen en cursussen naar keuze.
Naast deze ontwikkelingsmogelijkheden werken ze bij Avanade met een bonusregeling, bieden ze onkostenvergoeding en krijg je maar liefst 26 vakantiedagen per jaar! En daarmee houdt het nog niet op. Je kunt ook rekenen op een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. Wat wil een mens nog meer!

Flexibel

Ordina is een groot bedrijf met vestigingen in zowel Groningen als Nieuwegein en Amsterdam. Met de kreet ‘ICT voor mensen’ presenteren ze zich als een allround ICT-bedrijf met expertise op elk gebied. Ook hier weten ze wel hoe ze hun werknemers tevreden kunnen houden. Het is onmogelijk om het niet eens te zijn met de secundaire arbeidsvoorwaarden die zij aanbieden. Waarom? Omdat je jouw voorwaardenpakket bij Ordina zelf mag samenstellen!
Heb jij geen leaseauto nodig? Dan maak je gewoon geen gebruik van deze optie en compenseer je dat met iets dat wel relevant voor jou is. Dan schroef je bijvoorbeeld je pensioen wat op, of kies je een mooie laptop uit. En ga je in januari op wintersport? Dan laat je toch gewoon je vakantiegeld in december uitkeren.
Naast deze flexibele arbeidsvoorwaarden is er ook een aantal regelingen waarvan ze vinden dat deze voor iedereen hetzelfde moet gelden. Hieronder valt bijvoorbeeld een goede pensioenregeling, een ongevallenverzekering en ook een ziektekostenverzekering. Bij dit bedrijf hoef je je dus helemaal nergens meer zorgen over te maken.

Thuiswerken

Een van de meeste gewilde secundaire arbeidsvoorwaarde is de mogelijkheid om thuis te werken. Bij de zowel Anchormen als Cwize doen ze hier niet moeilijk over. Anchormen, dat zowel in Groningen als Amsterdam gevestigd is, noemt zichzelf de ‘expert in data excellence’. Bij dit bedrijf hebben ze één doel en dat is dat iedereen met een lach naar het werk komt.
Wat ze hiervoor aanbieden is onder andere een ontwikkelingsbudget, onkostenvergoeding en dus ook de mogelijkheid om thuis te werken. Dit geldt ook voor het bedrijf Cwize uit Nieuwegein. Dit bedrijf ziet zichzelf niet als een standaard BI-leverancier, maar als een ware specialist op dit gebied. Ook hier bieden ze naast een marktconform salaris en een mooi aantal vakantiedagen, de mogelijkheid om thuis te werken of om op flexibele werktijden te werken.
Ideaal voor als je thuis met de kinderen of de hond zit!

Uit deze voorbeelden blijkt wel dat ook de secundaire arbeidsvoorwaarden ervoor kunnen zorgen dat het erg aantrekkelijk wordt om bij een bedrijf aan de slag te gaan. Stond er iets tussen waar jij enthousiast van bent geworden? Goed nieuws: bij alle genoemde bedrijven staan nog vacatures open!

Tags: ,