Eerste hulp bij recruitment in de ICT: wat zijn je opties?

eerste hulp

Weet je nog, de beginfase van je bedrijf? Toen was nieuwe ICT-professionals aannemen nog relatief gemakkelijk. Je kon altijd wel interessante kandidaten vinden binnen je eigen netwerk. Maar naarmate je bedrijf groeit, wordt recruitment een steeds lastiger aspect. De concurrentie is stevig, dus je moet snel en slim zijn. En dat terwijl de dagelijkse gang van zaken binnen je bedrijf ook meer aandacht van je vraagt, nu de zaken goed gaan. Wordt het tijd om hulp in te schakelen?

De uren die je zelf in het zoeken, werven en selecteren van nieuwe medewerkers steekt, moeten zich wel uitbetalen in het resultaat dat je ermee behaalt. Als je het idee hebt dat je inefficiënt te werk gaat of je simpelweg geen resultaten boekt, is het in sommige gevallen effectiever om hulp in te roepen. Je hoeft niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden.
In Nederland zijn veel partijen die je kunnen helpen om de juiste mensen binnen te halen.

Recruitment: waar begin je?

Juist door het grote aanbod dienstverleners in werving, selectie en recruitment zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Welke dienstverlening past bij jou, en wat is de beste besteding van je recruitment-budget? Wat zijn de bekendste spelers in de markt en welke voor- en nadelen kleven er aan iedere hulplijn?
Wij zetten de opties voor je op een rij. De focus ligt hierbij op het werven van vaste medewerkers, niet op interim of detachering.

Wil je ook graag dat we voor jouw werknemers gaan werven? Neem dan een kijkje op onze ICT wervingspagina en vind testimonials hoe we andere ICT bedrijven hebben geholpen.

Tags: ,

Laat je vacaturetekst gratis checken

Gratis vacaturecheck

Zo vind je sneller de juiste mensen

  • Gratis tips van specialisten
  • Pakkende vacaturetekst
  • 12+ jaar ervaring

Laat je vacaturetekst checken

Plaats je vacatures op &Work
Plaats je vacatures op &Work

Direct talent vinden?

Wil jij direct het juiste talent voor jouw bedrijf vinden? Plaats je vacature op &Work en we nemen contact met je op.

Vacature plaatsen