Games, releases, previews en meer op de E3 Expo 2018

Tags: ,

E3 Expo

Komende maand is het weer tijd voor hét game-event; de Electronic Entertainment Expo. Het evenement, beter bekend als de E3 Expo, vindt dit jaar plaats in Los Angeles van dinsdag 12 juni tot en met vrijdag 15 juni 2018. Het driedaagse evenement is dé plek voor grote gameontwikkelaars om hun nieuwe creaties te tonen en voor gamers om alles te weten te komen over upcoming releases en nieuwe producten.

Wereldwijd publiek

Bijzijn = meemaken! Toch? Nou, mocht je nog een spaarpotje achter de hand hebben die je eens grondig wil plunderen, is dit de ideale mogelijkheid. Een Gamer Pass kost namelijk 249 dollar. En dan moet je nog je reis naar Los Angeles boeken. Maar je kunt gelukkig ook gewoon de livestreams van de presentaties volgen vanaf je eigen bank.
Namen als Nintendo of PlayStation – maar ook de ontwikkelaars van Ubisoft of Activision – presenteren op de E3 Expo hun nieuw geschapen meesterwerken. Nieuwe games, consoles en software.

E3 Expo
© Geekenstein.com

De toekomst is digitaal

Denk overigens niet dat de beursvloer van de E3 Expo bestaat uit gammele stands en pixelige spandoeken. Nee, je waant je in een ware fantasiewereld. De creativiteit van de game-industrie en de mogelijkheden van nieuwe technologie bundelen zich op de E3 Expo en maken het driedaagse event tot zo veel meer dan een beurs.
Dus volg die livestreams en ontdek welke nieuwe games jij kunt verwachten!

Tags: ,