Ontdek LDE Accountants – Strategisch partner voor bedrijven

Blog LDE Accountants

LDE Accountants is gevestigd in Tilburg en ondersteunt klanten in midden- en kleinbedrijf op fiscaal, accountancy, administratief en strategisch terrein. Zij profileren zich door veel meer dan ‘slechts’ de boekhouding te verzorgen — zij helpen cliënten koers te bepalen en stellen zich daarmee als strategisch partner op om nadrukkelijk waardevolle input te leveren.

Wat de belangrijkste kernwaarden zijn bij deze betrokken accountants? Levendigheid, Dynamiek en Enthousiasme. Daarmee creëren ze een actieve houding zodat ondernemers zich begrepen voelen, daadkracht herkennen en kundig advies kunnen verwachten bij het ondernemen en te maken keuzes. Meer weten over deze betrouwbare en betrokken partner? Lees nog even door!

Benieuwd of er bij LDE Accountants vacatures openstaan? Je vindt ze hier!

 

Een strategisch partner. Wat houdt dat precies in en hoe vertaalt zich dat naar de dienstverlening?

LDE Accountants is méér dan een boekhouder, ze zijn een strategisch partner voor bedrijven. Ze maken de bedrijfsadministratie op orde, stellen jaarrekeningen en managementrapportages op, ondersteunen tijdens overnames en geven fiscaal advies. En wordt een klant controleplichtig? Ook dan helpt het team van LDE Accountants. Ze werken dan samen met een extern kantoor om zo de voorbereidingen voor de controle te verrichten. Dit doen ze voor diverse klanten: van eenmanszaken tot houdsterstructuur met meerdere BV’s. In alle gevallen is de ondernemer zelf de gesprekspartner van de relatiebeheerders. 

LDE Accountants richt zich op:

  • Bedrijfsadministratie. De basis van succesvol ondernemen ligt bij een administratie die up-to-date, secuur en volledig is. Dat levert waardevolle inzichten, maar ook rust en tijd op. LDE Accountants checkt en (indien nodig) reorganiseert te administratie van cliënten om tot een gezonde en geordende administratie te komen.
  • Bedrijfswaardering & overnames. Doorgroeien? Dan kan het een slimme, strategische zet zijn om het overnamepad te bewandelen. Alle vragen die daarmee gemoeid gaan (zoals hoe dat pad eruitziet, hoe het traject met een kandidaat verloopt of wat dat betekent voor een marktpositie) behandelen zij vanuit jarenlange ervaring en expertise. Zodat cliënten niet voor verrassingen komen te staan en weloverwogen keuzes maken.
  • Jaarrekeningen & managementrapportages. Noodzakelijk, terugkerend en ze komen nooit op een passend moment. LDE neemt deze tijdsintensieve klus graag over en levert daarmee de inzichten waar klanten juist wél op zitten te wachten. Voor inzicht in wat achter je ligt zodat je voorbereid de toekomst tegemoet gaat. 
  • Fiscaal advies. Van belastingregels is bekend dat het belangrijk is om ze op de voet te volgen. Om je te houden aan wetgeving, maar ook voor het zien van kansen en mogelijkheden. Essentieel dus om goed op de hoogte te zijn. En dat is best een uitdaging, omdat veranderingen voortdurend op de loer liggen. Het team van LDE steekt veel tijd en energie in het up-to-date blijven van de laatste regels en kansen, zodat aangiftes juist en aansluitend geproduceerd worden en jij je zaken goed op orde hebt.

 

Het betrokken team van LDE Accountants

LDE Accountants staat garant voor kwaliteit, maar ook voor een goede balans tussen werk en privé. Samenwerken en elkaar ondersteunen wordt gezien als belangrijke voorwaarde voor tevreden werknemers. Daarom wordt zowel succes als tegenslag als team gevierd en gedragen. En compagnons maken zichtbaar deel uit van dit team. Dat is voelbaar, maar ook terug te zien in de inrichting van het kantoor; compagnons nemen plaats tussen de andere collega’s. Zodat ze direct kunnen bijstaan bij lastige casussen, ondersteunen in de ontwikkeling en advies kunnen geven wanneer nodig. Iedereen gelijkwaardig en samen sterk.


Bij LDE Accountants wordt bewust niet gewerkt met vaste teams. Per klant of jaar ontstaan hier verschillen in. Dit biedt uitdaging, houdt scherp, houdt het gehele team verbonden en levert meer kwaliteit en waardevolle inzichten op. Om ook de continuïteit te borgen heeft elke klant een vaste relatiebeheerder en zijn in het maandelijkse vaktechnische en planningsoverleg alle collega’s van de afdeling Accountancy aanwezig. Samen wordt bepaald wie welke werkzaamheden uitvoert bij een cliënt.   

Welbevinden en kwaliteit staan bij LDE Accountants centraal waardoor je wordt aangemoedigd vooral jezelf te zijn. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, naar jouw input wordt geluisterd én vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid in je werk is een gegeven. Er is volop ruimte voor gezellige momenten samen,  het is mogelijk om parttime te werken en ook werktijden kunnen in overleg afwijken dan de ‘standaard’ worden ingevuld. Ook is er de mogelijkheid om 20% van de tijd thuis te werken.

 

Enthousiast geworden? Bekijk direct de LDE Accountants vacatures!

 

Waar kun je LDE Accountants vinden?

Het kantoor van LDE Accountants is gevestigd aan de Charles Stulemeijerweg 7 in Tilburg. Deze weg ligt dichtbij de A58, dus is met de auto snel en makkelijk te bereiken. Ook zijn er meerdere bushaltes in de buurt en vanaf station Tilburg fiets je in 11 minuten naar kantoor.

Meer weten over LDE Accountants? Benieuwd of het team bij je past of wil je graag vrijblijvend eens kennismaken? Neem contact op met onze Partner in Finance & Legal Careers Nanne van Rossum of solliciteer in een paar tellen via de LDE Accountant vacature op www.andwork.com.

 

 

Tags: , ,