Secundaire arbeidsvoorwaarden: deze 8 Nederlandse bedrijven geven ermee een hele nieuwe betekenis aan ‘droomcarrière’!

&Work Blog Secundaire Arbeidsvoorwaarden bij bedrijven

In de huidige competitieve arbeidsmarkt draait het niet alleen maar om een goed salaris. Als werkzoekende kijk je ook naar de extra voordelen die een bedrijf biedt en de mogelijkheden die dit jou geeft. Van bijzondere teamuitjes, flexibele werkuren, sabbitacalregelingen en sportmogelijkheden tot aan buitengewone kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze 8 Nederlandse bedrijven leggen de lat hoger als het gaat om secundaire arbeidsvoorwaarden én zoeken momenteel nieuw talent! 

Uniek Exchange Program bij Financial Boardroom Amsterdam

Financial Boardroom Amsterdam is een accountants- en belastingadvieskantoor dat vermogende families en (inter)nationale ondernemingen faciliteert met een fysieke én digitale boardroom. Binnen die boardrooms bieden ze oplossingsgerichte adviezen in alle voorkomende situaties — op basis van realtime cijfers en accurate kennis. Hierdoor ontstaan er oplossingen op maat voor elke cliënt.

Bij dit unieke kantoor doen ze er alles aan om werknemers een plezierige werkomgeving te bieden. Elke medewerker geeft zelf sturing aan zijn of haar eigen carrière en wordt gestimuleerd om te werken aan persoonlijke en professionele groei. Om daarbij te helpen, bieden ze medewerkers de kans om buitenlandervaring op te doen. Ze zijn hiervoor een speciaal Exchange Program gestart in samenwerking met soortgelijke kantoren verspreid over de hele wereld. Je kan naar landen als Singapore, Spanje, Curaçao, Engeland en Verenigde Staten, terwijl je gewoon onder contract blijft staan bij Financial Boardroom Amsterdam. 

Ook is het mogelijk om één keer in de 3 jaar een sabbatical te nemen. Even een moment om tot rust te komen en na te denken over je carrièrerichting en ambities. Of om een wereldreis te maken, tijd te nemen om je huis te verbouwen of te focussen op je kinderen. Je bepaalt het helemaal zelf!

Dit is zeker nog niet alles wat Financial Boardroom Amsterdam biedt; additionele vrije dagen, winstdeling en hybride werkmogelijkheden behoren ook tot hun arbeidsvoorwaarden. Klinkt goed? Ontdek hier meer over Financial Boardroom Amsterdam en de openstaande vacatures

Blog &Work Financial Boardroom Amsterdam

Onbeperkt vakantiedagen en massages bij Yonego

Yonego is een van de oudste online marketingbureaus van Nederland. Vanuit een modern kantoor in het hart van Breda werken ze met een ervaren team van specialisten voor een prachtige groep klanten. Van a tot z helpen ze deze klanten met de uitvoering van hun online marketing en het bedenken van een doeltreffende strategie. Ze verplaatsen zich volledig in de business, onderzoeken welke kanalen het beste presteren en zetten diverse middelen en media in om het gewenste resultaat te bereiken.

Als je bij Yonego aan de slag gaat, kom je terecht in een omgeving waar ze geloven in de kracht van hun eigen medewerkers. Een klassieke kantoorbaan kan je hier niet vinden. Wél een flexibele en gezellige werkomgeving waar je samenwerkt met een fantastisch team van (online) marketing specialisten en een aantal operationele professionals. Ze denken graag met je mee hoe jij het prettigst kan werken en creëren samen werkomstandigheden die aansluiten bij jouw behoeften. Vanuit de gedachte dat je altijd kan blijven groeien in je vakgebied is er bij Yonego voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen en je talenten volop te benutten.

Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden kan daarbij niet ontbreken! Zo biedt Yonego de mogelijkheid om gratis te sporten, 1 keer per maand een massage te nemen en onbeperkt vakantiedagen voor elke medewerker.

Denk jij dat jouw droombaan wacht bij Yonego? Bekijk dan hier de vacatures bij Yonego en lees meer informatie over het bedrijf. 

&Work Blog Yonego

Optimale mentale gezondheid bij KC Legal

KC Legal is gevestigd op de dynamische Zuidas in Amsterdam. Het is een vooraanstaand internationaal belastingadvieskantoor dat gespecialiseerd is in belastingadvies, belastingaangiften en rapportages, belastingnaleving en het bijstaan van cliënten bij belastinggeschillen. Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving en een jong en ambitieus team. Elk teamlid is een expert binnen zijn of haar vakgebied en wordt gestimuleerd om zich daarin te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld via diverse in- en externe trainingen.

Alle medewerkers van dit belastingadvieskantoor ontvangen een health package. Zelf bepaal je wat je met dit budget doet, als het maar gericht is op je (mentale) gezondheid. Je kunt bijvoorbeeld schilderlessen volgen om een nieuwe vaardigheid te ontwikkelen, een nieuwe taal leren of je budget inzetten om een sport te beoefenen. Als het aan KC Legal ligt, weet je zelf wat het beste is voor jouw gezondheid. Alles is mogelijk, zolang je maar kan verantwoorden waarom je het wil doen. 

Lijkt het jou interessant om bij KC Legal te werken? Momenteel heeft KC Legal één vacature openstaan: Senior International Tax Manager.  

KC Legal &Work Blog

In-house gym bij Airtrade

Airtrade is een van de grootste bedrijven in de Nederlandse reisbranche. Ze zijn de afgelopen jaren razendsnel uitgegroeid tot marktleider in de handel en distributie van vliegtickets. Ze ondersteunen touroperators, vliegtuigmaatschappijen, vliegvelden en agencies om reizen en vluchten te verkopen, waarbij ze een sterke combinatie van een uitmuntende customer service en unieke technologie aanbieden. Een interessante organisatie dus waar je als werknemers volop kansen krijgt om verder te groeien en uit te blinken in je vakgebied. 

Zodra je het kantoor van Airtrade binnenwandelt, komt de dynamische vibe je direct tegemoet. Je vindt hier lekkere cappuccino, gezellige collega’s die graag een potje Mario Kart spelen en de leukste vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeestjes. Bij Airtrade inspireren ze hun medewerkers, zowel met een fijne werkplek en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling als met een bemoedigend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk aan een NS Business Card, studiereizen en korting op reisproducten, maar ook aan elke maand een gratis massage van een professionele masseur. Ontspan je liever op een andere manier? Dan kan dat bijvoorbeeld in hun eigen in-house gym!

Is dit ook wat voor jou? Bekijk dan de openstaande vacatures bij Airtrade en solliciteer direct naar de functie die bij jou past!

Blog &Work Airtrade

Razendsnel een vast contract bij Sentinel Software Development 

Sentinel Software Development is een toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare SaaS-softwareoplossingen voor bedrijven van elke omvang. Met een team van deskundige ontwikkelaars werken ze vanuit het kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht voor klanten in heel Nederland. 

Als werknemer bij Sentinel Software Development krijg je veel verantwoordelijkheden in je baan en de kans om aan interessante projecten te werken. Ze bieden je verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, een marktconform salaris, jaarlijks budget voor een goed doel naar keuze, functiegerichte opleidingen en gratis lunch. Daarnaast krijgt élke nieuwe collega na één proefmaand al een vast contract! 

Ook aan de slag bij dit bedrijf? Sentinel Software Development zoekt momenteel een Software Developer om het team te versterken. 

&Work Blog Sentinel

In de skybox met ESJ Accountants

ESJ Accountants is een advies- en accountantskantoor dat diensten aanbiedt op het gebied van audit, belastingen, accountancy, corporate finance, HR en salarissen. Dit is het perfecte bedrijf om je financiële carrière te starten of naar een hoger niveau te tillen. ESJ heeft de drive en ambitie van een groot accountantskantoor, maar de sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid van een persoonlijke organisatie. Hierdoor is er voor medewerkers ruimte om zelf aan de knoppen van hun loopbaan te draaien en te bepalen welke mogelijkheden ze aangrijpen. 

Ook aan goede arbeidsvoorwaarden kom je hier niks te kort. Denk aan gratis lunch, een vitaliteitsbonus, leaseauto of mobiliteitsvergoeding, onbeperkt toegang tot online psychologen en een goede studieregeling. Ben je een fervent voetbalsupporter? Dan ben je bij ESJ Accountants aan het juiste adres! Ze geven je namelijk de mogelijkheid om een avondje NAC mee te pakken. En dat vanuit de ESJ skybox! 

Ben jij erbij? Bekijk dan nu de vacatures bij ESJ Accountants.

Blog &Work ESJ Accountants

Privé sportschool bij SolidQ

SolidQ is een betrouwbare IT-partner die sinds 2001 krachtige, betrouwbare en toekomstbestendige IT-oplossingen ontwikkelt op basis van Azure en Microsoft 365 producten. Met de kracht van technologie maken ze impact op ruim 300 klanten en zorgen ze ervoor dat zij nu én in de toekomst beter, veiliger en efficiënter werken. SolidQ kenmerkt zich als een informeel bedrijf met een ontspannen sfeer, een groot saamhorigheidsgevoel en volop ruimte voor initiatief. Teamspirit vinden ze erg belangrijk; iedereen heeft de drive om zichzelf continu te verbeteren en elkaar daarbij te helpen.

Om het werken bij SolidQ zo prettig mogelijk te maken, hebben ze alles omtrent (secundaire) arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Je kunt o.a. rekenen op een leaseauto, complete thuiswerkplek en 4 studiedagen per jaar om certificaten te behalen. Ook regelt het bedrijf elke middag een lunch op kantoor en is het mogelijk om avondmaaltijden mee te nemen. 

Houd je ook van sporten? Dan zit je helemaal goed bij SolidQ! Ze hebben namelijk een eigen sportschool op kantoor. Blaas even wat stoom af door bijvoorbeeld te boxen en ga daarna weer verder met je werk of houd je conditie op peil na werktijd. Het kan allemaal bij SolidQ!

Wil jij hier werken? Ontdek nu de openstaande vacatures en lees meer over het bedrijf. 

&Work Blog SolidQ

Meedenken over het arbeidsvoorwaardenpakket bij Ventus

Wie zeker niet in dit rijtje kan ontbreken is Ventus. Ventus is al vier jaar op rij door Computable uitgeroepen tot dé nummer 1 als het gaat om de beste secundaire arbeidsvoorwaarden. Hoe ze elk jaar weer deze prijs in de wacht slepen? Ze zetten medewerkers op de eerste plaats en kijken jaarlijks opnieuw naar het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket dat ze aanbieden. Het bestuur en de personeelsvertegenwoordiging van Ventus stemmen jaarlijks gezamenlijk af over het optimaliseren van de secundaire arbeidsvoorwaarden. De medewerkers zijn op deze manier actief betrokken, met een set aan secundaire arbeidsvoorwaarden tot gevolg die écht het verschil maakt! 

Wat Ventus doet als bedrijf? Ventus ondersteunt al ruim 25 jaar klanten op het gebied van agile werken, IT-management, projectmanagement, security, netwerken, architectuur, digitale transformatie, (automated) testen, data science en software development. Dit gebeurt via detachering, op projectbasis of consultancy. Belangrijk daarbij vinden ze dat hun eigen mensen op de juiste plek terechtkomen. 

Als je hier gaat werken kun je dus rekenen op mooie arbeidsvoorwaarden, zoals een commerciële bonus, premievrij pensioen, de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen, flexibele mobiliteitsvergoeding, gratis pensioenadvies van een externe adviseur, vergoeding voor je fitnessabonnement en nog veel meer. 

Helaas staan er op dit moment geen vacatures online bij deze werkgever, maar houd zeker deze bedrijfspagina van Ventus in de gaten! Zodra er een nieuwe vacature is, vind je hem hier terug. 

&Work Blog Ventus

Zit jouw werkgever hier niet tussen? Neem dan eens een kijkje in onze lijst met bedrijfsprofielen. Hier staan 200+ bedrijven in die allen hun eigen unieke waarden, cultuur, team, klanten en projecten hebben. Zij hebben uiteenlopende vacatures openstaan: van marketing en sales, ICT en techniek tot finance en legal.

Tags: , , ,
Plaats je vacatures op &Work

Direct talent vinden?

Wil jij direct het juiste talent voor jouw bedrijf vinden? Plaats je vacature op &Work en we nemen contact met je op.

Vacature plaatsen