Ontmoet je nieuwe werkgever op de IT Carrièrebeurs

Ben jij een (bijna) afgestudeerde IT’er? Of heb je al een tijdje een baan in de IT-branche maar wil je graag ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is op jouw vakgebied? Kom dan naar de IT Carrièrebeurs.
Als je een beurs bezoekt wil je toch vooral netwerken en kennis of inspiratie opdoen. Hier speelt de IT Carrièrebeurs door middel van interessante masterclasses en de succesvolle tool Match & Meet feilloos op in. De beurs is onderdeel van de Nationale Carrièrebeurs en vindt plaats op 6 en 7 april in de RAI Amsterdam.

Het congresprogramma

De IT Carrièrebeurs biedt een gevarieerd congresprogramma vol inspirerende sprekers. Zo geeft Chris den Arend van Sogeti een presentatie over de rol van de Chatbots. Hierbij gaat hij in op het belang van de chatbot, hoe deze gebouwd wordt en op de rol van Artificial Intelligence in de ontwikkeling hiervan. Ook kun je samen met Xomnia professional Mark Booster een kijkje nemen in de wereld van Big data analytics en AI. Hij geeft een interactieve lezing waarin onderwerpen als machine learning, data mining en computer vision voorbij komen. Interessant voor data-analisten, maar ook zeker voor IT’ers die hier (nog) niet in thuis zijn.
Naast de interessante lezingen, worden er ook boeiende workshops gegeven. Neem bijvoorbeeld Gamification. In deze workshop kun je de kracht van Gamification zelf ondervinden en meedenken over hoe bedrijven hier profijt van kunnen hebben. Al getriggerd? Mooi. Maar er is meer. Je kunt ook deelnemen aan de workshop over het onmisbare Agile werken. Zelfs als je al een tijdje ervaring hebt met deze manier van werken is het een aanrader om deze workshop bij te wonen. Scrum Master Erik Stoffer vertelt je namelijk alle ins & outs en geeft daarbij ook relevante voorbeelden uit de praktijk.
Behalve de IT-gerelateerde lezingen en workshops worden er ook veel workshops en trainingen gegeven over onderwerpen als Personal Branding, het updaten van je cv of LinkedIn en netwerken. En naast de nuttige informatie hierover, bieden ze ook een gratis cv-check aan én kun je kosteloos een professionele LinkedIn foto laten maken.
Professionele LinkedIn foto

Match & Meet

Het inspirerende congresprogramma is natuurlijk op zichzelf al de moeite waard. Maar ook de aanwezige topwerkgevers zijn een goede reden om de beurs te bezoeken. Grote namen als Accenture, ASML, CGI, Ordina en Sogeti zijn allemaal op de beursvloer te vinden. En nog beter: jij kunt met ze in contact komen. Met de nieuwe Match & Meet tool krijg jij de match te zien tussen je profiel en de passende werkgever. Voor jou is dit interessant omdat het je misschien wel je droombaan oplevert. Voor de werkgever is het net zo interessant omdat hij of zij hierdoor misschien wel de ideale kandidaat binnenhaalt. Een win-winsituatie dus.
Om mee te kunnen doen met de Match & Meet hoef je je alleen maar in te schrijven voor de IT Carrièrebeurs en het Match & Meet profiel in te vullen. Als vervolgens blijkt dat je een match hebt, krijg je hier voorafgaand aan de beurs bericht over. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging en speciaal ticket om de werkgever te ontmoeten op de beursvloer.

Mis het niet

Tussen het bijwonen van de lezingen en het netwerken met potentiele werkgevers door is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Je kunt een bezoek brengen aan het IT Experienceplein om daar de vetste trends op het gebied van IT te aanschouwen. En de dagen worden afgesloten met spetterende optredens van Samantha Steenwijk van The Voice of Holland en Lange Frans.
Dus ben jij geïnteresseerd in jouw carrièremogelijkheden binnen de IT-wereld? Zet dan vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 in je agenda! Voor een laatste update van het programma, een overzicht van deelnemende bedrijven en een gratis e-ticket ga je naar itcarrierebeurs.nl.

Tags: , ,