Krijg de baan

Krijg de baan

De toekomst van ICT-banen in de streek Liemers: ontdek RID de Liemers

RID de Liemers – opgericht door drie gemeenten met ongeveer 84.000 inwoners – houdt zich momenteel bezig met een groot vraagstuk over ICT in hun organisatie. Ze onderzoeken hoe ze de ICT-samenwerkingen tussen de verschillende gemeenten kunnen versterken en de digitale volwassenheid kunnen vergroten. Om dit vraagstuk te kunnen beantwoorden, zoeken ze naar ICT-professionals. Ook meebouwen aan de toekomst, een betere informatievoorziening en een sterke digitale samenleving? Ontdek in dit artikel meer over RID de Liemers en de ontwikkelingen waar zij zich mee bezighouden.De Elevator Pitch – Own It

Een goede elevator pitch kan je op het juiste moment enorm uit de brand helpen. Of je precies aan die baan helpen die je wilde. Zorg dus dat je altijd een goede pitch paraat hebt. Hier lees je meer over hoe je de perfecte pitch opstelt.
Kies wat het beste bij je past.

Ben je op zoek naar de juiste baan, maar zie je op tegen het opstellen van je cv, het schrijven van je sollicitatiebrief en het sollicitatiegesprek? Maak je geen zorgen, je hoeft geen ‘aanleg’ te hebben voor solliciteren om een succesvol gesprek te hebben. Het is gewoon een kwestie van goede voorbereiding en veel oefening. Wij geloven dat je kan leren om succesvol te solliciteren en de baan te krijgen waar je van droomt.

Bij solliciteren is een goede voorbereiding namelijk het halve werk. Het begint al bij het cv; met het juiste cv, waarbij je focust op de overeenstemming tussen jou en de vacature, heb je al een streepje voor. Wij ondersteunen je van begin tot eind middels allerlei artikelen op dit blog.

Welke vragen kun je stellen tijdens je sollicitatiegesprek?

En welke juist niet?! Vaak komt er meer kijken bij een sollicitatie dan je in eerste instantie had verwacht. Maar laat je vooral niet afschrikken. Dit is je kans om te laten zien wie je bent en wat je in huis hebt. Je bent goed in wat je doet en met de tips uit onze artikelen kun je jouw toekomstige werkgever hier zeker van overtuigen.